Hej du fina läsare!

Jag får mycket olika frågor om djur, kraftdjur och djurkommunikation så jag tänkte skriva lite om detta idag. Samt denna älskade Ärkeängel Ariel som jag samarbetar med dagligen, hon är fantastisk länk till djuren och hjälper oss att att förstå varandra. Varsågod:

Vägledande djur

Ärkeängel Ariel vill berätta för oss att våra djur känner mycket, de upplever saknad, känner kärlek, glädje och mycket annat. Hon vill att vi ska behandla djuren med den respekt som de förtjänar. Ibland när jag kommunicerar med djur som inte mår bra så brukar jag visualisera ett ljus från universum och be Ariel komma till djuret. Jag säger därefter-”Du är älskad, trygg och jag ger dig fullt med kärlek” Det öppnar upp mycket hos djuret. Framförallt djur som är ledsna, saknar ngn eller är orolig. Du kan göra detta på distans också, du är alltid hörd. 

Min älskade gosiga katt Elsa!

Det finns så många djur som ger oss människor stöd och kärlek. Om du har ett starkt band till djur så ta hjälp utav Ariel så ska du se vilka ”dörrar hon öppnar upp hos dig” Du får också då vara beredd att hjälpa och stötta djur på olika sätt. Det kommer dyka upp djur hos dig som du tror är spontant eller så dras du till ngt speciellt djur som känns så starkt…Se hos mig! Hästar, hundar, katter och kanin. Även älgar, rävar, vildsvin och rådjur finns dagligen hos mig, haha! Även möss…Ja, så är det! All lycka i djurriket önskar jag dig och ta emot dina djur, de är sända från ”ovan”

Min häst Duggan och jag rider vid stranden.

När vi ber ärkeängel Ariel om hjälp när det gäller djur och natur så kommer hon att öppna upp till djurriket för dig.  Hon ger dig möjlighet att komma i kontakt med djuren och framförallt de djur som på en andligt och själslig plan berör dig. Om det dyker upp djur slumpmässigt i ditt liv och du har bett ärkeängel Ariel om hjälp så var beredd att finnas tillhands, vägleda och stötta dessa underbara själar-Djuren. Vi har ett eller fler djur som vägleder oss. De är våra kraftdjur som också kan kallas vägledande djur. De vägleder oss från andevärlden men kan också visa sig påtagligt i fysisk form och symboliserar olika saker. Våra änglar och andevärlden samarbetar med våra djur. 

Kaisa och Laban myser under filten efter lek och långpromenad.

Här kommer några vägledande djur som du kan träffa på i verkliga livet, i meditation eller i dina dag eller nattliga drömmar. Dessa djur symboliserar olika saker och ger dig vägledning i livet.  

Katten: Lita på din intuition, den kommer visa dig rätt väg. Överväg för och nackdelar innan du agerar. Kattens ande ger oss lugn och tid till att reflektera.

Hunden: Din godaste vän. Var din egen bästa vän men även att du ska känna tillit, hunden hjälper dig vem du kan lita på. Upplev trygghet och tillit. 

Lejonet: Var lugn. Du ska vara stark och modig. Du ska våga stå fast vid det du känner och vill uttrycka.

Räven: Räven är listig och smart. Den är alert och snabb. När den kommer till dig så får du vägledning hur du ska ta dig förbi en lite utmanande situation och hinder. Var uppmärksam och ta till dig information via din intuition och magkänsla. Det går bra. 

Ormen: Förändringens tid och kraft. En ny tid är kommen och var inte rädd, du står inför en transformation och helande. Det sker en medial och andlig utveckling.  Släpp det som inte är bra för dig. Ugglan: Det är dags att komma i kontakt med din inre sanning och visdom. Du har redan svaren inom dig. Lita på dig själv. Släpp ditt ego och låt ditt inre ljus lysa oavsett vad andra tycker. Lita på din inre visdom

Jag vill också presentera ännu en fantastisk vägledare med stor kunskap inom vägledning och manifestation, “träd älskar hon också!” Läs gärna! Magdalena jobbar på Inre Visdomar, imorgon når du Magdalena 12-14, 15-16 och söndag 09-12!

Hej alla lösare som följer Annas blogg!

Jag är duktig på att manifestera in det jag vill ha och behöver. Använder mig av LOA alltså lagen om attraktion för att nå mina drömmar och mål. Jag har stark kontakt med änglar och guider. Jag vägleds själv i vad  jag behöver och bör göra för tillfället och det som kommer. Just nu har jag samarbete med ärkeängel Rafael och läker ut mycket av det som finns kvar som inte ska vara kvar.  Hjälper också andra med Rafael som stöd. 

Jag får snabb kontakt med guider och änglar och ger ett ganska rakt och tydligt svar på era frågor. 

Min erfarenhet  är att jag har genom livet fått lära mig den hårda vägen men har under all den tiden haft en guide, ande eller ängel som vakat över mig eller kontaktat mig fast jag inte förstått det men de har varit min inre styrka att gå vidare på livets väg.

Min kunskap är en diplomering som intuitivt medium. Lär mig just nu väldigt mycket om hälsan och hur jag kan vara den bästa versionen av mig själv¨

På fritiden är jag i skogen och kramar träd. Meditation  och djur är  också något som jag ägnar min fritid åt. Jag vill mer än gärna hjälpa dig med livets alla frågor så ring mig gärna!

1-7 mars jobbar jag så här, se schemat! Hoppas vi hörs! Kramar från mig! Magdalena

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Lördagen:

“Du behöver inte vara orolig, det blir bra! Du oroar dig i onödan, ha tillit nu, änglarna är med dig. tacka dem gärna för deras hjälp. Det blir en fin dag, håll rätt fokus.

Säg “Ja” till dig själv idag och kanske “nej” till annat som inte känns så viktigt, du är viktigt så ta hand om dig och känn kärleken i det idag. Änglarna är med dig! Du kommer förstå, en fin dag med trevliga upplevelser!”

Söndagen:

“Idag ska du ha lite tålamod och lyssna på din magkänsla, det leder till så bra resultat! Du får en helande och givande dag.

Du ska inte undervärdera dig själv utan våga tro på din inre kraft, du får tydliga tecken idag att du är på rätt väg så stå på dig i din plan. Änglarna hjälper dig!”

Vill du nå mig för vägledning, seans eller djurkommunikation så kan di ringa mig Imorgon lördag 11-12 och 16-17 samt söndag 19-20.30 på Inre Visdomar, kramen frän mig!

Ta hand om dig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg