I dag ska jag berätta om en upplevelse jag hade för några år sedan. Det var på den tiden då jag höll mediala träningscirklar hemma. Vi träffades några stycken en gång i veckan och en kväll när vi tränade på att få andekontakt, så var det min tur att försöka få en länk till Andevärlden. Jag hade bindel för ögonen och kunde inte se vem som satt framför mig. Jag började förnimma en man från Andevärlden som visade mig bilder från insidan av en bil. Ratten, instrumentbrädan… hur han dog, vad han hette… Jag började beskriva denna person och frågade om man kunde känna igen honom. Personen som satt framför mig bekräftade, att hon kände igen honom. Allt som jag fick till mig stämde och smärtan som jag hade känt… Det var hennes förlovade som hade jobbat som chaufför och hade blivit skjuten. Så hela sessionen var väldigt gripande. Vi bad om ett budskap!

Han lämnade detta budskap: – Man kan meka i himlen med!

Det var allt och vi hade lite svårt att just då förstå vad han menade.

Min man och jag hade en Audi och den ena glödlampan i lyktan var sönder. Han hade köpt en ny och lagt den inne i bilen vid växelspaken. Han hade bett mig åka in på Audi-verkstan för att byta lampan eftersom det var ganska krångligt att göra detta själv. Så ingen av oss kunde alltså själva byta glödlampan.

Kvällen då vi hade vår cirkelträff, då inträffade något märkligt.

Jag gick med ut för att ta avsked av deltagarna och jag kände att någonting knastrade till under min fot i gruset. Böjde mig ner och tog upp en gammal glödlampa. Min man hade inte varit hemma på hela dagen. Men när han kom hem sent den kvällen visade jag honom glödlampan. Vi gick till billen som i övrigt hade stått oanvänd och låst hela dagen och glödlampan som hade legat där vid växelspaken, den var borta. Och lyktorna fungerade prima!

Någon hade bytt glödlampa!!! Men vem?

Den gamla glödlampan har jag sparat som ett minne om denna upplevelse.

Om Författaren

Tjänster: Tarottolkning, Andekontakt, Healing, Medial coaching, pendel Talar flytande engelska och danska SMS-Avisering: Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv 28grete som meddelande. Verktyg: Mina verktyg är framförallt tarot- och orakelkort, pendel och min intuitiva och mediala förmåga. Presentation: Jag erbjuder intuitiv medial vägledning och kan känna in vilka energier och eventuella blockeringar som kan finnas hos dig, din familj, dina djur och i ditt hem. Utifrån det kan jag vägleda dig i ditt liv, din hälsa, dina relationer, arbete m.m. Med hjälp av tarotkorten kan jag spå i tid. Jag kan hjälpa dig att förstå vad som pågår i ditt hem om du har spökupplevelser. Jag kan vägleda dig under samtalet i en stärkande helande meditation. Tidsåtgång ca 20-30 minuter. Bra om du har hands-free telefon och kan sitta bekvämt på en stol under samtalet. Jag är 65 år, född och uppvuxen i Danmark och kom till Sverige 1981. Har två vuxna barn och 4 barnbarn. Jag laddar helst batterierna genom promenader vid havet med min hund. Är en inbiten campare och bor gärna en stor del av året i husvagn. Tycker om att lyssna på musik och tittar gärna på en bra film utan för mycket våld. Jag tror på det goda i människor och vill arbeta med ljuset. För mig är det övernaturliga naturligt, det har alltid funnits med mig. De senaste 20 åren har jag arbetat professionellt med tarotkort, healing, cirkelverksamhet och kurser. Mitt arbete har blivit som en hobby och trots att jag nu har nått pensionsåldern så älskar jag att arbeta med vägledning. Hoppas och tror att jag kan använda min livserfarenhet och kunskap till att vägleda just DIG. Du ringer till mig under full sekretess, så var inte rädd för att ställa dina frågor. Certifierade utbildningar/Diplomerade kurser m.m: Tarotkurs – Iris Hall, Vivi Linde Medium och medial utvecklingskurs – Irish Hall, Vivi Linde, Pehr Trollsveden Reiki Healing I, II och III Egna studier: Livet är en pågående studie, lär mig hela tiden av livet. Jag läser gärna om parapsykologi, spiritism, oförklarliga fenomen, Ufon, astronomi, vetenskap, historia, tankens kraft, numerologi. Övriga utbildningar: Handelsskola, kontor och administration, översättare, time management Tre goda egenskaper: Rak, empatisk och livserfaren

Blogginlägg