Hej du fina läsare!

Jag vill berätta lite om detta magiska arkiv, det kan öppna upp mycket så köp gärna en bok och läs om akashaarkiven, det är en inkörsport till mycket i livet där kärleken leder dig fram och där du får kontakt med din källa och ande.

Anna Strandlind: Vad är Akashaarkiven? 

Meditation är vägen till att finna sig själv, bli lycklig och insiktsfull. Meditation kan leda dit till själens kongressbibliotek – här arkiveras all universums livserfarenhet.Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock

Akasha är sanskrit och betyder ”himmel” eller ”kosmos” samt ”ursprungligt ämne”.

”Akashaarkiven innehåller register över alla omständigheter och händelser om medvetande i alla verkligheter. De innehåller berättelsen om din själs utveckling från det att den blev till fram till idag. Det är summan av all kunskap, förfluten och nuvarande, och de innehåller möjligheter till utveckling av alla framtida händelser (byggda på de val vi gör.) Det är själens kongressbibliotek. ” 

Källa: Ernsto Ortiz

Detta är en bok som du kan läsa, det finns flera om Akashaarkiven men jag har valt denna.

Jag tycker detta är jätteintressant att studera. Akashaarkiven beskrivs som livets bok och allt förvaras i detta bibliotek. Även djurs själar.

Akasha är ett kosmisk ”internet” som lagrar allt i universum. Det är ett energifält som ständigt rör sig och som lagras. Detta energifälts avsikt är att spara och arkivera all livserfarenhet.

Hur får man då kontakt med detta arkiv och på vilket sätt kan det hjälpa oss? Genom meditation! Du kan få hjälp att finna kärlekens kraft och helande i livet, det stärker oss som de underbara själar vi är. Att finna meningen och lära oss av glädje, förlåtelse och kärlekens kraft. Att bli lyckliga och insiktsfulla människor.

Vi blir integrerade med oss själva, tar ansvar för våra handlingar och kärleken blir starkare. Det finns en kraftfull, helig bön som man kan utföra i steg och som du kan ta del av i olika böcker om Akashaarkiven.

Meditation är grunden till att hitta sig själv. Det gör dig lyckligare, mer positiv. Du fokuserar bättre, får bättre intuition, du kan manifestera dina intentioner. Det skapar mirakel. När vi mediterar kan vi upptäcka så mycket inom oss som är verkligt, vårt rätta jag. Vi upptäcker flera dimensioner, utforskar och kan hitta oss själva. Balansera våra känslor och även släppa de vi inte behöver. Meditation är grunden för att ta del av Akashaarkiven och dess krönikor.

Det finns så mycket att berätta om detta arkiv, men jag hoppas att jag skapat en nyfikenhet hos dig att börja ta reda på mer om din själs möjligheter och lycka, då det bygger på de val vi gör i livet. Jag rekommenderar att praktisera Akashaarkiven, sök dig fram till denna uråldriga och djupgående kunskap, om vilka vi verkligen är.

Varm kram från mig

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, kram och varsågod:

Torsdagen:

“Lita på dina känslor idag och våga slapp fram dem, de är viktiga så lyssna på dig själv.

Du ska vara stolt över dig själv och allt du gjort den sista tiden, slapp kraven idag och slappna av, välj rätt väg för dig och hitta körleken inom dig själv och ge dig omtanke. Änglarna är med dig.”

Fredagen:

” Ta en risk idag och våga lev ut på ditt sätt! Låt inte pandemin ta över hela dig utan hitta glädjen och ljusglimtarna med en ny väg. Det blir en berikande och bra dag!

Idag ska du vara positiv och hitta tacksamheten i livet, ta lärdom av det du lärt dig hittills, det blir en glödjerik dag om du väljer det, du gör dina val. Änglarna är me dig”

Här är mitt altare som jag mediterar vid varje dag, väldiga tidiga mornar. Tacksamt.

Vill du kärleksfull vägledning i livet? Tveka inte att ringa oss på Inre Visdomar, kika gärna på hemsidan och lyssna på presentationerna, samt att du kan få ett sms när jag loggar in eller om du vill prata med ngn annan. Kram!

Skär om dig! Varm kram från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg