Hej du fina läsare!

Idag delar jag med mig av lite tankar om denna tid och hur vi kan se på saker och ting, göra livet rikt och hitta vår inre kraft! Varsågod!

Anna Strandlind: Medmänsklighet, vad är det?

Glöm inte bort att visa att du bryr dig om andra. Ta kontakt med de som behöver tröst och uppmuntran, slösa med beröm och vänliga ord. Det är extra viktigt just nu! Text:  Anna Strandlind Foto:  Shutterstock 

Ibland upplever jag att en del människor anser att det där med att hjälpa andra och visa medmänsklighet enbart gäller vid kris. Man vill inte ”lägga sig i andras bekymmer och liv”. Jag anser att medmänsklighet innebär så mycket mer. Vi kan alla känna oss oroliga, ledsna och ensamma. Att då få tröst, ha någon som lyssnar och bryr sig om, är ett behov vi alla har mer eller mindre. Vi vill väl alla bli uppmärksammade med omtanke och kärlek.

En så enkel sak som att skicka ett meddelande eller ringa upp någon och berätta att vi uppskattar personen, kan göra stordåd. Alla älskar vi att få ett sådant meddelande, men kanske är vi själva lite snåla att ge detsamma? I dagens samhälle finns ett enormt stort behov av medmänsklighet, framför allt i dessa tider med pandemi. Vårt behov av att vara behövda är ju lika stort, men läget idag är för många annorlunda på grund av permittering och förlorade jobb.

Jag tror att det är extremt viktigt att vi människor inte är rädda att kontakta andra för att verkligen visa att vi bryr oss. Även att skapa nya relationer, om än på ett annat sätt. Det finns möjligheter att få nya kontakter och att hjälpa till via olika organisationer och ”vängrupper” på sociala medier till exempel. Detta funkar kanske inte för alla, men för en del.

Ibland blir det lilla stort och vi får hjälpas åt att göra så gott vi kan. Att säga ”tack” kan betyda mycket för någon annan men också för oss själva. Ju mer vi tackar för det vi har, desto mer tacksamhet och kärlek upplever vi i livet. Jag har träffat på flera personer som berättat för mig att de under pandemin har tagit tag i saker och ting som de skjutit på i många år. Sådant som inte blivit av tidigare på grund av tidsbrist. De har även kommit närmare andra i relationer. Vi väljer på vilket sätt vi vill förhålla oss till läget under pandemin

Jag tror på den positiva kraften och kärleken. Det innebär inte att jag blundar för det som händer, tvärtom. Att följa rekommendationer och ta ansvar är viktigt, att göra det man kan för att hjälpa andra. Men också att söka sig till glädjen i livet och vara öppen för möjligheter.

Jag anser att medmänsklighet innebär att uppmuntra andra människor, skratta och söka sig till glädje. Men även att vara i kärleken själv. Om vi inser att alla människor, oavsett vem det är, vill bli älskade så tror jag att vi kan visa ännu mer medmänsklighet och värme på ett ärligt och innerligt sätt.

Varma kramar från mig, Anna

Nu mina fina läsare så vill jag presentera en vägledare som älskar djur och natur, samt älskar att ge healing och kanaliserar änglar och guider för att ge dig den bästa vägledningen! Läs om Stella! Varsågod:

Hej!
Jag heter Stella och jag har alltid varit andligt intresserad och utvecklat mina förmågor mycket de senaste 15 åren. Jag jobbar som healer, medium och livscoach. Mina unika gåvor är jag stolt över och delar gärna med mig av.

För mig är det viktigt att  hålla mina kanaler så rena som möjligt och ber alltid mina guider och änglar om beskydd innan jag kanaliserar. Sedan ber jag att få förmedla det högsta bästa för just dig som jag vägleder. Ärkeänglarna är ofta närvarande, kan även få kontakt med dina guider och nära och kära. Du får automatiskt lugnande healing när du pratar med mig, du kan även be om mer specifik healing till det du behöver hjälp med.

Använder mig av orakelkort och tarotkort samt min intuitiva förmåga när jag ger vägledning.  På min fritid lyssnar jag gärna på grekisk musik, tittar gärna på film och älskar att vara ute i naturen. Gör gärna olika former av vägledda meditationer för att fylla på min energi. Älskar djur och vill gärna utbilda mig till djurkommunikatör.

Obs! Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv “29stella” som meddelande. Vill du prata med mig utöver min arbetstid så smsa mig. Önskar dig en fin dag och hoppas vi hörs!
Varma kramar Stella

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit:

Onsdagen:

“Idag ska du lyssna enbart på din magkänsla och inte på andra, du vet vad du vill så lyssna inåt. Änglarna är med dig!

Ett positivt besked eller ngt som glöder dig kan komma till dig idag så ta emot och gläd dig.”

Torsdagen:

“Lek dig fram idag! Livet och dagen blir väldigt bra idag men håll rätt fokus då upplever du en fantastisk dag, änglarna är med dig och ger dig uppmuntran, be dem.

Ge inte upp eller släpp taget än, det kommer bli bättre! Ha lite tålamod i det du befinner dig i jus nu, det blir bra! Be änglarna om hjälp, de är med dig, du får tydliga tecken.”

Dessa tider jobbar jag i veckan samt att jag jobbar 21-22 ikväll som ej står med! Varmt välkommen för vägledning. Kram!

Ta hand om dig så syns vi snart!

Kramar från mig

Anna