Hej du fina läsare!

Jag har fått en del mail om att man vill att jag ska skriva om siffrornas betydelse och hur våra änglar kan kommunicera med oss via siffror så jag gör det igen, dela gärna mitt inlägg om du vill och sprida kärleken i det. Varför inte be änglarna idag om tecken och ha sedan tillit, så kommer du få det. Universum vill inget annat än att ge oss det vi vill ha! Det finns!

Siffror- Budskap från änglarna

Våra fantastiska änglar kommunicerar på olika sätt till oss. De är väldigt kreativa och gör mycket för att nå oss människor med kärleksfulla budskap. Ibland kan vi få vi till oss upprepande siffror/kombinationer då försöker änglarna lämna budskap och meddela oss olika saker. Det är så tacksamt och kärleksfullt. 

Du kan exempelvis se upprepande samma siffror på skyltar, din klocka, klockan på spisen och microvågsugnen  även i naturen eller på olika platser som du befinner dig på. När du under flera gånger under en period ser samma siffror i kombination som t ex 111, 331, 02.20 m.m så vill änglarna ge dig budskap. Jag vet själv av erfarenhet att jag vaknat flera ggr och det står exakt samma klockslag under några tillfällen. Då får jag budskap utav änglarna. 

Detta är vad jag fått till mig utav änglarna vad siffrorna står för. Det finns säkert mer förklaringar. Det är dock viktigt att du själv känner in varför just du lägger märke till vissa siffror i din situation du befinner dig i livet. samt andra tecken och symboler som dyker upp.

Står du i en förändring, utveckling, ”stampande”, känner att du behöver utvecklas, eller upplever dig ensam? Det kan också vara så att de gläds med dig för att du är på rätt väg i livet och du upplever att du mår gott.

Då är det inte ovanligt att de kommer med kärlek till dig för att berätta att du inte är ensam och kan känna dig trygg. Efter alla siffror fick jag till mig utav änglarna ”Vi är med dig” Du kan sedan lägga ihop dessa siffror om du får flera i kombination, det bildas då en mening av budskap till dig, så varsågod! Skapa en magisk dag med universums hjälp!

Siffran 0

Heligt och du är ett med universum, ett flöde. Vi är med dig.

Siffran 1

Du kan styra din situation så ha ett positivt sinne, då får du goda resultat. Vi är med dig. 

Siffran 2

Du är hörd ha tillit, ha ett öppet sinne nu i denna situation. Vi är med dig. 

Siffran 3

Du har hjälp från dina guider, änglar och universum. Vi är med dig.

Siffran 4

Ge inte upp om du funderat på det, du får hjälp utav oss. 

Siffran 5

Något nytt och glädjerikt är på väg in i ditt liv. Vi är med dig.

Siffran 6

Släpp dina rädslor nu, du får hjälp utav oss. Vi är med dig.

Siffran 7

Fundera inte så mycket, det går bra, fortsätt med det du gör fast du tvivlar. Vi är 

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod och kram!

Söndagen:

” Var aldrig rädd att be andra om hjälp, vi stärker varandra genom att fråga om hjälp och vi människor ska hjälpa varandra och oftast så vill människor göra det, så fråga nu. Släpp kontrollen idag och slappna av, det är du värd.

Idag är det dags att agera och handla till det du vill ha, istället för det du inte vill ha. Fokusera på det du vill och ta stegen! Det blir lyckat! Änglarna är med tydligt.

Måndagen:

“Saker och ting ljusnar idag så ha nu tillit att det gör det. Det blir en fin måndag och det är början på ngt gott! Tacka och ta emot, änglarna är med dig.

Tro på dina beslut idag och stå upp för din brinnande önskan, den blir sann, ha dock lite tålamod så du inte forcerar ngt. Det blir bra!”

Imorgon söndag jobbar jag på Inre Visdomar kl 15-17, så varmt välkommen!

Hej alla! 💜

Vi söker fler duktiga medium och mediala vägledare som älskar att vägleda och hjälpa andra! Du ska vara engagerad, ödmjuk och tydlig.

Vi är ett underbart gott gäng med olika kunskaper och erfarenheter på vår linje som brinner för vårt arbete. Du kommer få göra arbetstest och teleintervju.

Varmt välkommen att skicka din ansökan där du berättar lite mer om dig själv, till mailen nedan dvs ansokning@inrevisdomar.se. Kramar från mig och Pierre

Kan vara en bild av 2 personer och text där det står ”www.inrevisdomar.se Jobba med oss? Vi söker 2 st medium/ mediala vägledare Maila till oss pả ansokning@inrevisdomar.se”

Ha nu en fantastisk dag och glöm inte att du är regissören i ditt liv, ej skådespelaren…

Varm kram från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg