Hej du fina läsare!

Vi är aldrig ensamma, fast vi kanske upplever det så…Tecken, synkroniciteter, budskap kan dyka upp plötsligt, eller av ren tillfällighet. Vi kanske inte alltid uppfattar alla tecken vi får med en gång, utan det behövs upprepas för att vi ska ta till oss detta. Vårt medvetande och liv finns överallt.

Det gäller att vi försöker lita på den andliga hjälpen som alltid är närvarande för oss. I vår andliga värld så finns det många budbärare, jag har ju skrivit mycket om änglar och ärkeänglar men det finns också uppstigna mästare, andliga guider, våra anhöriga på andra sidan och vänner som gått över, vi har moder jord och naturens andar, samt även ditt eget högsta jag. Ditt inre ljus och visdom som du besitter.

Änglar är rent ljus och “gudomlighet” Din skyddsängel är ständig med dig, vakar och vill stötta dig men det går aldrig emot din fria vilja men det gör sitt bästa för att ge dig tröst, vägledning, stöttning genom olika budskap via din intuition samt tecken. Jag har ju skrivit om deras vanliga tecken tidigare men skriver gärna detta igen. Det kan komma fjärilar, fjädrar, regnbågar, blommor, olika blomdofter, moln som söker vår uppmärksamhet, En varm fridfull känsla inom oss, en hög ton eller ett “plingande i örat” som kommer bara…Man kan också höra dov musik eller melodi, uppfatta olika förger när man blundar och ser olika geometriska mönster m.m Det finns mer saker men detta är några. Vissa saker påminner även om när anhöriga kommer på besök som fjäril, fågel och de andra tecknen. Lita bara på att du är hörd och tacka för tecknen och ta emot, var lugn och känn glädje, de är med dig.

Jag kommer berätta lite mer om skillnaden mellan alla våra hjälpare som finns för oss i andevärlden nästa gång och på vilket sätt de hjälper oss och hur, så fortsättning följer…Ta emot alla våra hjälpare och deras kärlek till oss, du är aldrig ensam, du är älskad fast vi inte alltid kanske upplever detta påtagligt eller har gjort perioder i livet men de är där…Tänk så många gånger du har tänkt efteråt en livssituation: “Hur orkade jag? Hur klarade jag det? Hur gjorde jag det? Vilken “tur” att jag inte gjorde det eller att jag gjorde det!” Jag kan fortsätta och jag tror du förstår var jag menar när jag beskriver det på det sättet, eller hur? Det blir så påtagligt då…Du har andevärlden med dig och vad det öppnar upp mycket för oss om vi har tillit att de finns med. Kram på dig!

Nu mina fina läsare så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, kram!

Tisdagen:

“Idag ska du värdera dig själv och det du känner och inte lägga det åt sidan, lyssna på din inre röst. Den är sanning inför en situation. Det blir bra!

Idag kommer du känna änglarnas kärlek påtagligt till dig så observera de varma, hjälpande känslorna som kommer inom dig. Tillåt dig att känna lycka och glädje idag! Änglarna vill inget annat. Har du kämpat en period så släpp det nu! Ta emot och tacka dem gärna innan för att de är med dig och att du får uppleva dem! Du kommer förstå!”

Onsdagen:

“Sakta ner idag och dra i handbromsen, behöver du vägledning så be om hjälp, det ordnar sig och resultat blir bra, ha lite tålamod bara.

Idag kan du få tecken på hälsosam, “rolig” förändring. Idag tar du tag i ngt som du tänkt på ett tag, sätt igång. Det blir så bra! Du har stöd från änglarna. Se över vila och sömn också…”

Varma kramar från mig! Jag finns på inre Visdomar och alla andra fina vägledare. 0939-1940. Vi finns för dig.

#1 Anna

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg