Hej du fina läsare!

Har du tänkt på att den kraft du lägger på saker och ting i både negativt och positivt syfte är oftast det resultatet du får tillbaka. Du får mycket av det resultat du förväntar dig att få…Kan det stämma kanske många tänker nu? Om vår inställning är att det blir bra, att det finns tillit att det ordnar sig och att vi eliminerar rädsla och stress så skapar vi också en tro på att det blir bra. Vi sänder också ut detta till oss själva och vår omgivning, detta skickas ut som en raket till universum och vi får det vi sänder ut, kanske vi inte alltid är medvetna om vad vi sänder ut, men om vi blir det så kan vi skapa mer kraft på att se om vårt eget beteende än andras.

Om vi retar oss på andra så kan det vara en spegling av oss själva som vi behöver jobba med. Ju mer medveten man blir om sig själv och sitt eget beteende ex när vi känner oss rädda, missförstådda, stressade, kontrollerande desto mer kan vi se oss själva, det skapar i sin tur en mer förståelse till oss själva och andra. Jag vill också påstå att empatin växer också om vi kan se oss själva med ett öppet sinne med de brister vi har och inte döma oss själva eller andra.

Vår inre kraft som vi alla har innerst inne är en förlängning av det ljus du är född i så den kraften kan aldrig ta slut, blockeras eller minskas. Tänk på att alltid välja de tankar som avspeglar ditt hjärtats önskningar, lägg inte energi på rädslor som hindrar dig i livet.

På en enda dag kan du höja din energi enormt mycket i kärlek, det förstorar ditt liv och blir både fascinerande, berikande samt att du ger även till andra! Vi väljer alltid vilken energi vi vill ha mest utav, då handlar det ej om att lägga för mycket energi på att granska andra utan se om sig själv först. Det är då vi förändrar mycket i kärlek. Om vi använder vår kraft på rätt sätt så kan magi uppstå i vår vardag. Ett andligt val är kärlekens val…Kram från mig!

Visst är det så? Det är otroligt vad vi människor har mycket gott inom oss…

Nu mina fina läsare så kommer din budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Tisdagen:

“Idag kan du få känslan av att börja om på nytt och det är en rätt känsla, lyssna inåt och ta tag i det och släpp det du vet som inte gör dig gott. Du lyckas! Be änglarna hjälpa dig.

Idag ska du lita på dina idéer till fullo! De är andlig vägledning, så lyssna på det och forcera det ej, du kommer förstå, ge ej upp! Änglarna är med dig, var trygg.”

Onsdagen:

“Acceptera och ta emot idag, du kan också tacka ja till ngt som du funderat på så var ej rädd. En person visar sin uppskattning så ta emot även detta. Det blir en fin dag.

Ägna lite tid åt dig själv idag, gå inåt och ställ de frågor som du funderat på ett tag, du får svar inom kort via din intuition så ha tillit och släpp kontrollen. Det blir bra, änglarna är tryggt med dig. Lita på det.”

Det är en fin text, eller hur?

Vi finns för dig! Imorgon jobbar jag på linjen kl 15-16 och på onsdag 10-11, varmt välkommen att ringa mig eller ngn annan fin vägledare. Tvivla inte att ringa ngn annan om jag är upptagen, Kram!

Varma kramar från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg