Hej du fina läsare!

Jag ska idag dela med mig lite av min min helg. Vi har haft en “kickoff/konferens” på Inre Visdomar. Vi är stolta över våra vägledare och vi tycker att det är viktigt att utvecklas och ta del utav varandras erfarenheter. Det var viktigt att alla var helt friska såklart och att ingen kom som hade ngn i familjen som förkyld m.m. Det var Corona-säkert så gott vi kunde. Vi hade en fotograf på plats och var på en herrgård i en stor sal. Vi fick träffa varandra och alla vara utspridda i landet. Lite bilder från träffen. Här är jag med fotografen Anki, hon är grymt duktig! Hon fotade alla.

Vi gick igenom olika utvecklande delar och samtalade om vision, utveckling, fick verktyg och hade trevligt ihop. God mat och mycket skratt också. Glädjen var stor. Vi blir aldrig fullärda och vi lär oss av varandra. Jag är så stolt och glad över vår telelinje och att det finns så mycket kärlek, kunskap och olika erfarenheter. De känns i hjärtat. Tack för det! Här är lite bilder från helgen där vi gick igenom olika saker och fick verktyg för att vi ska utvecklas.

Här pratas det kring fika pausen med några utav våra duktiga vägledare.

Vi blir aldrig fullärda. Syftet var att bli en sådan bra, tydlig vägledare som möjligt och alla våra vägledare brinner verkligen för att hjälpa och tjäna andra med vägledning men också vara en länk som medialt och få kontakt med andra sidan.

Här övar vi två och två och utvecklas, reflekterar och byter kunskaper med varandra.

Jag vill gärna också uppmuntra dig om du funderar på ngt som gnager inom dig eller som du känner att det här skulle jag vilja ha råd eller vägledning om så tveka inte att ringa. Det finns mycket hjälp man kan få, ibland mer än vad man tror, inte bara på linjen utan annars också om man hamnar rätt och får bra vägledning. Det ska kännas i hjärtat och vara utvecklande. Du ska alltid få verktyg med dig efter ett samtal. Det ska vara utvecklande och uppmuntrande.

Jag kommer att finnas på linjen imorgon måndag 17-18.30, tisdag 12-14. Du kan också smsa mig OBS! Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv annas som meddelande. Detta gäller alla vägledarn, gå ut och kika på vår hemsida och läs om alla kompetens och kunskap. Vi finns för dig.

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit, kram och varsågod:

Måndgen:

” Ta nya tag idag och ta vara på din nya dag och se möjligheten! Du kan skapa ngt. som du tänkt på ett tag, vänta inte mer på detta! Sätt igång! Be änglarna om hjälp!

Be om hjälp och råd idag! Du får hjälp men du måste ta steget till att sätta igång och fråga…Det blir em fin dag!”

Tisdagen:

“Meditation, natur eller avslappning kommer betyda mer än vad du tror idag. Ta vara på stunderna för reflektion och omtanke till dig själv, handla därefter.

Lyssna på din intuition i en situation idag som du känner dig lite osäker i, du behöver inte vara orolig utan lyssna bara inåt och inte på vad andra vill.”

Ta vara på nuet, fina du. Trots att vissa delar i ditt liv kanske är lite tuffare så är ju inte allt sämre för det. Försök att se det som ger dig godhet och kärlek i ditt liv.

Två utav mina kärlekar i mitt liv…

Varma kramar från mig!

Anna