Hej alla läsare!

Denna veckan har bjudit på mycket sol och sommarvärme. Jag har varit ute mycket i naturen och vid älven.

Det finaste jag fick denna veckan var en djup läkning från andevärlden under 2 dagar där framförallt en på andra sidan som jag stod nära som barn kom och påminde mig om den villkorslösa kärleken som finns mellan oss och för kärleken till Italien och Baveno samt Feriolo. Att få minnas barndomen med både glädje och sorg.

File:Baveno al lago maggiore.JPG

Under barndomen så förstod väldigt få människor mig och många vuxna och barn agerade fel mot mig men så hade jag de som finns på andra sidan nu som stod upp för mig tillsammans med pappa. När jag var hemma hos dem som så var jag trygg och jag fick verkligen vara barn på riktigt.  Det var ett hem där du fick vara den du är trots olikheter och bakgrunder. Alla var accepterade och det fanns så mycket kärlek, lek och rättvisa för alla. Det var där jag lärde mig att man ska acceptera alla för den man är och inte ha fördomar kring något eller någon. Däremot får man ju inte göra varandra illa och ibland kommer det in personer som raserar och tar i sönder det som en gång byggts upp men då får man bygga upp igen och komma ihåg det fina som fanns där.  

Jag känner en enorm glädje och kärlek för att jag fick uppleva den barndomen med de.  Där det enkla i vardagen var det som gav så mycket kärlek.  Att få vara trygg och älskad. Det är hos dessa jag fick min grund om hur man är mot människor.

A Spiritual Love From The Angels - Home | Facebook

Här kommer budskap för veckan.

Budskap vecka 23

Nu ska du våga tro på dig och göra det känns som bäst för dig. Släpp taget om rädslor och våga vara den du är fullt ut. Känn kärleken och tänk positivt så går allt mycket lättare för dig i de situationer du står inför.  Ha tillit till det du får till dig och ta till dig de insikter som kommer till dig denna vecka. Det är din inre vägledning framåt. Ha balans mellan arbete och fritid.

Ha en fin vecka !