Hej du fina läsare!

Idag vill jag berätta om denna fantastiska Ärkeängel Rafael!

Hans namn betyder ”Gud läker” Rafel är en mäktig ängel och alla änglar kan vara överallt samtidigt. De är ljusenergier. Denna ängel styr över massa änglar som ägnar sig åt hälsa och läkande på alla nivåer och på olika sätt. Han är också känd för din smaragdgröna aura. 

Kalla på denna ängel när du är sjuk eller när någon annan är sjuk, även djur. Han vill vara med när du ger healing. 

Denna ängel hjälper oss inte bara med vårt läkande utan också med vår hälsa. Han hjälper oss att leva ett hälsosamt liv. Något som han har hjälpt mig med är min kost och min träning. Styrkan och helandet i detta. 

Han hjälper oss att bli av med ovanor och saker vi inte mår bra utav men ”jobbet” får vi göra själva eftersom det är då vi lär oss, men han stärker oss och hjälper oss med kärleken och det positiva i det och även när det är svårare för oss.

Han har hjälpänglar som hjälper oss. Vi kan be dem att läka oss och andra. Vi kan också tacka dem för allt gott de gör. Jag tackar ofta för det ger sådan positiv energi och tacksamheten växer inom mig.

Rafael vill hjälpa oss att få bort rädsla och släppa in kärleken! Älska och välsigna din kropp och när du skickar kärlek till din kropp kommer detta att tränga in i varje liten cell och hjälpa dig att bli stark eller starkare. Den återgår till sitt naturliga tillstånd. 

Ärkeängeln hjälper dig också vid resor och få uppleva trygghet. Han får oss att bli helt trygga i vår resa. Be och ta emot denna ängel! Närsomhelst, bara be honom så är han med. Ha tillit! 

När jag jobbar med ärkeänglarna eller bara ber dem så lär jag känna dem på olika sätt i deras energier. När Ärkeängel Rafael är med mig så känner jag en sådan fridfull och lugn känsla och jag uppfattar det som ett helande i sig…Jag brukar också be om alla hjälpänglar ska fylla eller omringa mig, andra och djur med deras helande energi när jag ber om healing. Det fungerar och ha tillit till att du får hjälp. Det är kraftfullt. Änglar är fyllda av 100% ljus och kärlek så de är enormt kraftfulla i deras energi som de ger oss. De vill inget annat än att hjälpa oss att leva ett så bra liv som möjligt i kärlek.

Nu mina fina läsare så kommer dina budskap till dig, ha tillit och ta emot till ditt hjärta, kram!

Onsdagen:

“Glöm inte pausens underverk idag, det handlar ej om att fly utan att vara närvarande i din vardag. Idag får du tydliga tecken och kärleksfull vägledning om du ber ärkeängel Rafael om hjälp i ngt som du oroar dig för. Våga tro på det som är bra och som du får till dig, det är svaret!

Gör det enkelt idag och släpp kontrollen, det blir en fin dag då du kommer till insikt med en sak. En vän hjälper dig eller så är det så att du får hjälp. Ge och ta emot!”

Torsdagen:

“Idag går du vidare och det lossar med ngt som du har suttit fast i, det blir bra resultat och du kan “andas ut”. Det kanske inte blev som du väntat dig men resultatet blir bra så släpp taget. En fin dag, änglarna är med dig.

Tänk inte så mycket utan gör istället, sätt igång idag! Det blir så bra och du får så mycket energi!”

Ring gärna oss på Inre Visdomar om du sitter fast i ngt i ditt liv och om du vill få verktyg och svar. Vi finns för dig, alla vägledare är handplockade så ha tillit. Kram!

Jag jobbar på linjen nu på onsdag vid 19, fredag 09-10, lördag 11-12, 16-17. Varmt välkommen till mig eller ring ngn annan om jag är upptagen. Agent nr 1.

Varma kramar från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg