Hej du fina läsare!

Imorgon fredag åker jag och min man upp till Gävle, till Pierre Hesselbrandt för vi ska ha en “kick off” för våra underbara konsulter på Inre Visdomar. Det ska bli underbart att få träffa så många fina människor som jobbar hos oss. Det kommer bli en fantastisk helg! Våra hundar ska med så det blir att åka långt till morgonen men det går bra med en del stopp och rastning.

Nu ska jag skriva lite om acceptans och att det kan vara ett sätt att tänka nytt och goda tankar som leder till bra handlingar..

Att acceptera vad vi upplever, gör du det? Eller håller du dig kvar vid problem?

När det händer saker och ting i våra liv som är svåra att genomgå, så är vi sällan medvetna om förändringen som kan ske. Vi skulle helst vilja slippa problem och känna kamp emellanåt.  Ibland har vi svårt att acceptera allt som händer i livet. Det är det som kan vara jobbigt. Att acceptera innebär inte att ge upp utan att släppa det motstånd som vi känner gentemot oss själva. Ett hinder till oss själva. Det som händer är ju oftast som det är, det kanske inte kan ändras fast vi vill. Vad kan vi då göra för att kunna komma till insikt, om vad som gynnar oss fast känslan är svår? Vi kan ändra oss själva och vår inställning. Sluta att göra motstånd till det som känns tufft. Att acceptera det som händer och sker.

Har du provat någon gång att känna in vad det är för motstånd som du upplever i din åsikt? Ställ dig frågan till dig själv. ”Gör detta mig lyckligare nu och känner jag mig tillfreds när jag känner och tänker så här?” Är din åsikt bra för dig? Vad skulle du välja? Ha kvar dina åsikter eller släppa på dem. Vilket mår du bäst utav? 

Att tillåta sig känna sorg och förtvivlan är fullt normalt och känslor som är lika viktiga som glada, goda känslor. Det är varken glatt eller tacksamt just då men det är inte fel och det gör oss ”gott” i längden att få sörja, känna och vara ledsamma.

Vi kan inte förstå det just då bara. Blir vi medvetna om det så kan vi acceptera och få en ny förståelse till det som sker. Det är så lätt att göra motstånd till allt negativt vi upplever, det kan leda till att vi kanske vill övertala oss själva eller andra, ge skuld, tycka synd om oss själva, bli ett offer och andra saker som inte är sanna. Framförallt i en separation eller någon som gör avstånd eller inte vill samma sak. Acceptera är det viktigaste vi kan göra i vissa situationer. Annars så tar motståndet över med skenande fantasier som ej är sanna och som inte har hänt än.

Känslorna känns sanna just då i förtvivlan men egentligen är det motståndet du kämpar med och lägger all din energi på. Försök att istället acceptera dina känslor som du känner, det är rätt. Du skuldbelägger inte dig eller någon annan då utan accepterar. Det är inte alltid lätt, inte för någon med vi bir mer snällare mot oss själva och lägger vår energi på att förstå acceptansens betydelse och innebörd. Jag brukar säga till mig själv i vissa situationer: ”Allt är som det ska” Det gör mig lugn och skapar en ny insikt om livet. När du sedan accepterar så kommer du till insikt om en förbättring och kan hålla fokus på lösning och handla efter det. Du ältar heller inte problemet utan släpper och ser nya lösningar. Kram på dig!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit:

Fredagen:

“Något heligt och betydelsefullt är på väg att växa fram…Ta vara på din dag! Du får tecken idag! Tacka och ta emot.

Släpp taget idag och fält ditt hjärta, då blir det så bra! Lyssna inåt och på dig själv!”

Lördagen:

“Gå vidare och tänk “större” om dig själv än vad du gör, du vet vad du vill, så lyssna på det! Våga idag!

Idag ska du bryta dig ur andras åsikter som präglas på dig och enbart lyssna på din sanning. Du upplever ett lugn och kan stå ödmjukt upp i din sanning. Idag ser du kärleken…”

Ta hand om dig! Syns snart igen!

Varm kram

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg