Hej du fina läsare!

Jag vill dela med mig utav min krönika i tidningen Nära som en del kanske redan har läst men den känns betydelsefull för mig. Här kommer ett barndomsminne som finns i mitt hjärta än idag…Har du också upplevt ngt liknade? Kommentera gärna! Det är intressant.

Anna Strandlind: Vilket barndomsminne!

Anna Strandlind: Vilket barndomsminne!

Mediet Anna är djurkommunikatör och redan som liten fick hon budskap från djur som hon kom nära. Inte minst favoritponnyn Molle, som visste att han snart skulle dö…Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock 

Jag kan tycka att ju äldre jag blir, desto mer tänker jag på min barndom. Är det likadant för dig? Nu känner jag mig inte så gammal, men till sommaren blir jag 50 år, hi hi! En skön känsla och bra ålder tycker jag själv.

Jag hade en fin barndom, men jag upplevde och kände så mycket. Det var både positivt och negativt med min känslighet. Det var för att jag var medial redan då. Det är svårt som barn att sätta ord på allt man känner från andra, från andevärlden och som i mitt fall mycket från djuren. Jag kommer alltid att bära med mig minnen från min ridskola, jag kände mig hemma med hästarna och djuren, vi förstod varandra.

Ett speciellt minne var när vi en gång skulle rida ut. Då jag red en gång i veckan och jag fick ha min favoritponny Molle. Han förmedlade till mig att han inte skulle finnas kvar. Han förmedlade det, innan ridskoleläraren hade berättat för oss. Jag tar det från början…

Jag var runt 10 år och just denna dag var lite speciell för det var en avslutning inför sommaren. Med ett stort leende och extra glad sprang jag till min ridlärare Stina för att ge henne ett rim som jag hade skrivit. Jag kommer ihåg det än idag, så här löd det:

”Stina, en bra ridlärare är med massa ungar hon omkring sig bär, hon rider toppen och är klar i knoppen! När hon på disco är, tänker hon på sina elever som hon lär!”

Jag hade målat hästar, Stina och massa hjärtan och glitter på pappret, lite rart kan jag tycka nu efteråt.

I alla fall, så gick jag till favoritponnyn Molle efter att Stina gett mig en kram och tackat mig. ”Min” älskade ponny stod där och tittade på mig med pannluggen hängandes framför ögonen. Då fick jag till mig så starkt: ”Han kommer inte finnas kvar längre, han har ont i benen och kommer inte leva mer.” Jag ville inte tro på det riktigt, men jag kände en olustkänsla av att rida honom och jag frågade Stina om Molle mådde bra. Hon svarade mig inte riktig.

Jag visste sedan på ridturen i skogen att han skulle gå över på andra sidan. Det var så tufft, för jag vill inte visa de andra barnen hur ledsen jag var.

Efteråt tog jag Molle åt sidan, berättade hur mycket jag älskade honom. Han la sitt huvud på min axel och tog ett djupt, avslappnat andetag. Jag glömmer aldrig detta!

Några dagar senare dog Molle, han kom till mig i drömmen sedan och än idag så kan jag sakna denna betydelsefulla ponny.

Mina tårar rinner när jag skriver det här, för jag kommer ihåg känslan. 

Det är så helande och kärleksfullt med att få ha djuren så nära, de har enormt mycket att lära oss om livet. Lille Molle och jag hade ett starkt band och han lärde mig att hjälpa till, känna av och ge och ta emot kärlek. Det är stort, eller hur?

Nu kommer dina budskap till dig så ta de till ditt hjärta och ha tillit, varsågod:

Fredagen:

“Chansa lite idag och tänk inte för mycket utan gör, lev ut och var i glädje! Sök dig till glädje och positiva människor! Det blir en härlig dag!

Kan det vara dags att tänka om när det gäller en situation, kanske du ska sätta lite gränser och lyssna inåt? Lyssna på en person som vill dig väl men är ärlig. Ta emot konstruktiv kritik som är utvecklande för dig och som stärker dig. Det blir ett positivt samtal och en bra dag, änglarna är med dig.”

Lördagen:

“Du kan uppleva en annorlunda energi eller “pigghet” som du inte haft på samma sätt på ett tag, ta vara på den och sätt igång, det blir inspirerande!

En lite resa, utflykt eller en rörelse mot ngt kan upplevas idag då du får ny energi, tacka inte nej utan säg jag ja idag! Det blir trevligt och lite ombyte kan göra gott.”

Vår linje Inre Visdomar finns för dig fram till 01 inatt och fre-lör 09-03. Ring 0939-1940

Du är så varmt välkommen!

Ta hand om dig!

Varma kramar från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg