Hej du fina läsare!

Om man fattar beslut, lyssnar på vad man vill själv och tror på det högsta goda så kan vi alla göra bra val i livet men det handlar mycket om att bli bra på att ta beslut och ha viljan till att förändra. Jag och min man har funderat mycket på vad vi vill och kan göra för oss själva och vår omvärld, så vi har tagit beslutet att sälja vår gård och givetvis ta med oss våra hundar och inackordera en häst, Duggan. Jag har enormt mycket att stå i nu, mina jobb slutar ju inte för det och min familj och djur ska tas hand om såklart, och på onsdag kommer fotografen m.m men det ordnar sig och blir bra!

Jag vill kunna känna att jag kan hjälpa andra och djur ännu mer och därför så får jag göra val till att få mer tid till det och min man tycker inte att det är lika roligt att underhålla en gård lägre och hus på samma sätt. Vi har ej haft semester på 4 år och det är inget synd om oss för vi har valt det men nu ska vi ägna oss åt det som vi brinner för ännu mer, varandra, familj, våra älskade jobb då vi får mer tid till det och vi ska flytta till stan och bo i lägenhet.

Jag kan bli färdig med min bok och måla, ta mer sittningar och hjälpa mer människor och djur, sedan så har vi Inre Visdomar som håller på att utvecklas mycket, det är så fantastiskt! Allt är min passion. Vi är glada för vårt beslut, så är du intresserad av att hitta en liten gård med ett litet stall, paddock, mysigt hus, verksamhetslokal och två loftstugor på tomten nära vackra Vänern 300 meter tilll stranden så hade jag inte tvekat att ta över denna gård. Varför vi flyttar är också att vi har endast ett barn kvar i huset då det var fem barm från början, det är en skillnad. Jag har hittat min drömlägenhet men inget är klart än men det är klart att vi ska ha den! Hihi!

Denna plats är magisk och kommer alltid att vara! Det är dock dags att lämna över den till ngn annan. Jag har full tillit att det blir till rätt människor. Visst är det en lite jobbigt ändå men det är rätt beslut. Allt handlar om beslut och val i livet för det är så viktigt att lyssna på vad som är rätt och sedan handla efter det, att sätta upp mål och tro på det. Vår lilla gård kommer finnas på ERA fastighetsförmedling och kommer finnas på Hemnet. Villan/gården ligger i Vargön-Nordkroken. Den kommer läggas ut för försäljning fredagen 16 april så känner du ngn som vill ha en liten gård eller villa med lokal och två små hus och stall för djur så kan du kontakta ERA. Kanske du själv funderar.

Vi har trimmat både Kaisa och Laban och se så söta de blev! Idag blev de duschade också så nu luktar de hundschampo och balsam, raringarna! Det är konstigt att inte ha Bruse med på bild men han är med oss ändå…Laban ser ut om han gjorde när han var valp, så söt och lilla Kaisa fick behålla liten tofs för jag brukar ta i en rosett där, så barnslig är jag! Hihi!

Min älskade bortgångna syster Viktoria skulle fylla 53 år i torsdags den 8 april så jag och hennes underbara barn var på hennes grav, se vad fint hon har det. Vi var där och planterade lite och gjorde fint och de andra i familjen också…Älskade syster…Se vad vacker hennes grav är…

Imorgon måndag jobbar jag på Inre Visdomar kl 16-17 och på tisdag 09-10, varmt välkommen till mig eller ngn annan fin vägledare. Kram!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till ditt hjärta och ha tillit, varsågod:

Måndagen:

“En förnyelse är på väg in i ditt liv, idag får du tecken på detta så lita på din magkänsla! Ngt positivt är på väg!

En känsla av att du står inför ett ställningstagande kan komma till dig idag, när du väljer så gå enbart på din egen känsla och bli inte så påverkad av andra, vad vill du? Änglara är med dig. Sätt igång därefter.

Tisdagen:

“Träning, hälsa eller kost kan komma att betyda en del idag på ngt sätt…Du kommer till insett med ngt som berör detta och det är så bra!

Glöm inte din inre kraft idag, du kan så mycket mer än vad du tror. Tro på dig själv och stå upp för dig själv idag, våga stärka dig själv, det ger fina resultat! Änglarna är med dig!”

Ta hand om dig nu! Du är värdefull och du har detta livet nu på denna jord, så vad är det du vill skapa i ditt liv? Vad är betydelsefullt för dig och kärleken till din omvärld? Ta vara på varje dag och jobba med ditt syfte.

Varma kramar från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg