Att sätta mål

ÖVNING          

Ta fram ett blankt papper och lägg det på bordet framför dig.  Dela in det i 4 delar.                                       

  1. I den övre högra rutan ska du skriva 4 ord eller meningar som bäst beskriver din nuvarande situation.   
  2. I den nedre högra rutan ska du skriva 4 positiva ord eller meningar om vilka, mål du vill uppnå på 3 månader.  Var realistisk.            
  3. I den övre vänstra rutan ska du skriva ner dina långsiktiga mål (1 år). Dessa mål kan vara lite orealistiska och mål som man önskar men kan nöja sig med mindre. Tex jag vill bli mångmiljonär . Lagom är ju bäst.
  4. I den nedre vänstra rutan ska du skriva: ”Det förflutna är över”.     

Feng Shui är i grunden en filosofi och ett sätt att se saker och ting ur nya perspektiv. När man börjar använda denna metod ska man vara frågvis och fråga sig själv hur saker och ting hänger ihop. När du har funnit den röda tråden ska du använda detta som ett verktyg som är flexibelt. I början är det viktigt att vara både frågvis och flexibel, fråga hur saker och ting hänger ihop medan du utvecklar en förmåga att se helheten.  För in Feng Shui i ditt liv som en referenspunkt, det ska ge dig obegränsade möjligheter utifrån dina mål och drömmar.

Om Författaren

Hej Jag heter Anki och är agent 5 Jag har jobbat som medium i ca 30 år. Många kommer att känna igen mig då jag har varit aktiv på flera olika medier. Nu kommer jag att finnas här för att hjälpa er både nya och gamla kunder att finna svar på de frågor som man inte själv finner svar på. Jag jobbar både med kort och intuition. Jag litar på mina guider och kanaliserar mycket. När jag hjälper mina kunder låter jag universum få hjälpa till att jobba lite, då jag sänder healing eller nya energier beroende på vad som känns bäst vid det tillfället. Jag kommer att finnas här för alla och hjälpa till att finna den röda tråden i ditt liv. Inga frågor är försvåra att finna en lösning till. Det jag inte går in på är sjukdomar och när någon går över till andra sidan. Däremot kan jag förmedla budskap från dom som inte finns med oss längre. Jag har tystnadsplikt det anser jag är a och o. man ska känna att man har förtroende för den man pratar med. Jag kommer att uppdatera denna blogg. Med olika saker man själv kan göra för att förbättra sin livssituation. Goda råd helt enkelt.

Blogginlägg