Hej du fina läsare!

Jag väljer även idag att ha med en fråga som berör många om hur man attraherar in rätt person i sitt liv. Varågod:

Annas guidning: Så attraherar du den stora kärleken

Lena känner sig ensam och längtar efter kärleken men har svårt att få en relation att hålla. Hon ber Anna Strandlind om hjälp.Text:  Anna StrandlindFoto:  Getty Images Annas guidning

Budskap

Hej!

Är en 71-åring kvinna som undrar vad livet har kvar åt mig. Är en aktiv person men känner mig ensam, saknar någon. Har haft korta relationer men det slutar efter ett tag, det är mest jag som avslutar dem. Har tre fina barn, och barnbarn som jag är så stolt över, men jag saknar någon vid min sida.

Anna Strandlind svarar: Snart är han där – din drömman!

Hej!

Jag tror många kan känna igen sig i det du beskriver och jag tackar för din fråga.

Du skriver att det är oftast är du som avslutar relationen och det jag undrar över, och även det du kan fråga dig själv, är: Varför avslutar du relationen? Vad är det du saknar som gör att du lämnar? Blir du påmind av något som hänt tidigare i dina relationer, som gör att du backar? Är du rädd för något? Vad känns fel i relationen?

Det kan bero på att det helt enkelt är fel person för dig, att det inte finns någon passion, att du är rädd… Antagligen har inte någon av dessa personer varit rätt för dig, så du har säkert gjort rätt när du lämnat. Men ibland är det bra att skriva ner det du känner och varför du upplever det som du gör. Då får du perspektiv och kan se var känslor och eventuell rädsla kommer ifrån.

Den attityd och den relationen vi har till oss själva, är också det vi drar till oss. Tankar, känslor och beteende ska vara ”i linje med varandra”. Det räcker alltså inte att bara ha bra tankar, utan allt ska innefatta det du signalerar till din omvärld. Vad är det för en man du vill ha? Är det samma typ av man som dras till dig? Den energi du sänder ut, är det du får tillbaka. Tänk på allt gott du har skapat i ditt liv.

Du ska inte nöja dig med något du ”kanske” vill ha. Sätt dig i stället ner och skriv ner hur du vill att din drömman ska vara.

Skriv tydligt ner alla egenskaper du drömmer om att han ska ha, vad du vill känna när du är med honom. Att få ”pirret i magen” när du tänker på den här mannen i nuet, är viktigt.

Du kan till exempel skriva så här: 

”Jag är så glad och tacksam nu när jag har min drömman (som ser ut så här), och när vi gör (det här och det här).” Och så vidare. Allt skriver du i presens, du beskriver allt du vill ha och känna. Sedan funderar du på var denne man kan befinna sig. Våga gärna tänka i nya miljöer, tänk något annat än du brukar göra. (Fortsätt varje dag att skriva ner detta som du vill ha och tänk, känn, lägg fokus med stor glödje, ej kämpande)

Framöver ska du vara öppen för idéer, förslag och möten, se det som kommer med ”nya ögon”. Fokusera inte på hur, utan bara njut och känn att du redan har din man vid din sida!

Något som jag vet har hjälpt många, men som en del tycker är lite konstigt, är att köpa en extra tandborste, duka med extra tallrik och glas – som om du redan hade honom där!

Allt det du känner att du vill ha kommer att komma till dig, för du attraherar den här mannen genom din egen vibration. All lycka till er båda. Snart är han där!

Varma kramar från mig,

Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind!

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. Varje vecka svarar hon på en läsarfråga på Näras hemsida och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Gör så här: Skicka in en kortfattad fråga till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Annas guidning 500.jpg

Jag startar upp en månads kurs söndagen 29 maj i 4 veckor framåt, 4 söndagar. Den handlar om att nå sina mål och lyssna inåt på det man vill ha. Jag ger dig verktygen till detta och det fungerar, Nu finns det ej så många platser kvar. Utbildningsmaterial varje vecka via Mail. Vi möts även via zoom mån-fred på morgonen om du vill och kan, (frivilligt) i 4 veckor för att utvecklas och förstå din kraft. Jag kommer också ge dig privat coachning och medial vägledning för att du ska få de bästa resultaten. Du kommer älska det och förstå att du kan! Du kommer se dig själv med andra ögon utan att uppleva stress och kämpande!

Maila mig info@inreframgang.com så bokar vi ett zoomsamtal så ska jag visa dig. Det är så givande med mitt gratis infomöte oavsett, så varmt välkommen och boka en stund så visar jag dig.

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod;

Onsdagen:

“Idag kan en relation växa sig starkare genom ett samtal, var ärlig och positivt inställd, du blir hörd.

En god förändring är på ingående så ha tillit , det är på gång, slappna av! Änglarna är med dig, bara be dem och var lugn.”

Torsdagen:

“En tacksamhet och en god insikt gör att du känner en stor glädje idag, var öppen, ibland kan det bli bättre än det man tänkt sig!

Ta en chans idag, lev ut och följ hjärtat! Det blir oväntat trevligt så ta steget!”

Budskap

Ta hand om dig så syns vi snart!

Varm kram från mig och alla djuren

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg