Hej alla läsare!

Varje dag när jag är ute i naturen bygger jag upp min inre balans och tar in goda positiva energier som får min dag att bli mer harmonisk och fridfull. Naturen hjälper mig till att må bättre och bli friare i mig själv. Detta kan du också göra.

Att vara nära jorden gör att negativa energier försvinner och en inre styrka byggs upp. Genom ett närvarande medvetande kan du skapa en inre frid inom dig.

Du blir mindre stressad och är mer med i flödet i vad som sker kring energierna runt omkring dig. Du klarar också av de energierna bättre än när du bär på inre och yttre stress.

Att stå stark i sina energier skapar magi och naturen kommunicerar dagligen med dig, för ditt bästa genom djur eller andra tecken som kommer din väg. Oftast ser du dem flera gånger och det är vägledning framåt.

För mig så har fjärilar varit i min närvaro nu den senaste tiden och det är lite olika fjärilar med lite olika budskap.  Betydelse från Solöga finns nedan för Pärlemorfjäril och Nässelfjäril.

Image

Pärlemorfjäril – Här och nu är allt till din fördel. Min gåva till dig är att ligga helt rätt i tiden. Det är nu eller aldrig som gäller. Sätt igång.

Image

Nässelfjäril Skapa en ny grund att utgå från och lycka och harmoni kommer att infinna sig. Min gåva till dig är skapa och bygga något nytt.

Vita  fjädrar har visat sig  i omgångar och de är ett tecken på änglars närvaro och beskydd.

Image

Nu kommer budskap för vecka 24

Denna vecka ska du känna dig tacksam över det arbete du gör för dig själv och för andra. Tacka dig själv för att du är den du är. Skapa positiva energier i allt det du gör så blir det bra. Utmaningar som finns klarar man av och det kommer in tur för dig i det du gör.  Framgång och glada nyheter är på väg mot dig.

Ha en fin vecka och njut!

Finns på inre visdomar på dessa tider:

En bild som visar text

Automatiskt genererad beskrivning