Hej du fina läsare!

Idag vill jag skriva om änglar och guider, de är alltid med oss och jag kommunicerar dagligen med dem och de ger mig så mycket vägledning via min intuition, magkänsla och mina sinnen. Jag är så tacksam för det! De hjälper oss alla, så varsågod:

Anna Strandlind: Kommunikation med änglar och guider

Kan man be för mycket? Nej, säger Anna bestämt. Guider och änglar vill hjälpa oss så mycket de bara kan och de finns alltid nära. Universum är fyllt av kärlek till oss alla.Text:  Anna StrandlindFoto:  Shutterstock

Änglar är av ren, kärleksfull energi och de älskar oss för de vackra själar vi är. De är våra beskyddare, vägvisare, lärare och mentorer. De har inget ”ego ” utan drivs av ren kärlek till oss människor och till universum. De dömer aldrig, och vi kan vara helt trygga när vi ber en ängel att komma till oss och hjälpa.

Vi kan uppleva dem på olika sätt, inget sätt är bättre än något annat. De kan visa sig som en ”mänsklig skepnad”, men de flesta gånger har jag sett dem som ljus. Ibland i olika färger. Jag får även en inre känsla av godhet, snällhet, kärlek och en sorts frid vid änglars närvaro.

Ja, änglar är definitivt med dig vid all kommunikation, om du ber dem. De älskar att hjälpa till. Vi människor har ett ego och det är vår rädsla, ibland tar rädslan och oron över. Änglarna hjälper oss då att se vår fulla potential och släppa in kärleken istället.

Skyddsänglar

Våra skyddsänglar är personliga, till var och en av oss. De finns vid din sida hela livet på denna jord. Skyddsänglar är energi, ljus helt utan ”ego” och en källa från det gudomliga till dig. De är budbärare och skyddar dig. Tänk att du har en egen bästa vän vid din sida, visst är det fint!

Ärkeänglar

Det finns många ärkeänglar och deras huvuduppgift är att leda alla andra änglar. De har lite mer omfattande områden än skyddsänglar. Varje ärkeängel är förknippad med ett speciellt ansvarsområde.

Guider

Du har minst en guide som följt dig sedan innan du föddes.

Din guide är den som alltid finns där för dig och vill hjälpa dig.  Guiden stöttar dig och du kan få kontakt när som helst. Ju mer stressade vi är, desto svårare är det att få kontakt så hitta ditt sätt att varva ner och komma i kontakt med dig själv för guiden finns inom dig. Ett sätt är att vara i tystnad, kanske vistas ute i skogen eller träna yoga. Jag själv får mycket till mig av min guide när jag är i rörelse eller i tystnad. När jag är ute och springer eller är med djuren. Jag får också till mig vägledning av min guide i ett lugnt tillstånd.

Jag ber alltid änglarna om hjälp eftersom de har en stor betydelse för mig, både privat och yrkesmässigt. Jag tackar alltid mina guider och änglar för att de finns runt omkring mig. Universum är fyllt av hjälp och kärlek till oss människor, så du kan aldrig be för mycket. De vill vara dig nära.

Här kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit:

Onsdagen:

“Öppna upp ditt hjärta idag för en person eller flera som finns runt dig, det ger dig mycket så be om hjälp för du kan få innerliga och goda råd. En fin dag.

Tänk om eller utveckla det du står i nu, det är ingen stor förändring du behöver göra utan tänk om lite utanför “bekvämlighetszonen”och se dina riktiga möjligheter. Du kan! änglarna är med dig.”

Torsdagen:

“Idag ska du vara öppen för saker och ting och sluta bekymra dig, res dig och blicka framåt, allt blir bra! Du kommer förstå! Änglarna är med dig, be dem bara!

Sakta ner lite, det behöver inte handla om att vila, utan att inte stressa ditt sinne, ge dig ut, rör på dig och le…Ta in allt bra idag så blir din dag fantastisk! “

OBS! Jag jobbar även ikväll tisdag 23-24, så ni vet! Står ej med på bilden som du ser…Varmt välkommen till oss alla som vägleder idag 09-24.

Ta hand om dig och varm kram från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg