Hej du fina läsare!

Tänk vad våra känslor styr våra liv! Varsågod och läs!

Anna Strandlind: Vad går du runt och känner?

Det du känner, får du mer av. Allt utgår från det du vibrerar i just nu. Anna påminner oss här om att vi måste ge oss själva rätt tankar, att det är i kärlek vi förändras.Text:  Anna Strandlind

Vi, alla människor, har fått olika gåvor i livet och det gäller verkligen att våga plocka fram dessa och tro på dem. Dina gåvor är oftast kopplade till din passion. Många jag vägleder har kommit ifrån sig själva och upplever inte den där riktiga glädjen, känslan av lycka inom sig. En del säger också att de inte vet vad det kan bero på.

Alla vet nog innerst inne, men vi kanske inte tillåter oss att drömma stort eller våga tro på något som bringar den där frihetskänslan, för vi sitter fast i de resultat vi har idag. Vi lever nu, men befinner oss i dåtid?

Vi vågar heller inte tro stort, för då kan vi bli besvikna. Så därför kör vi på i gamla spår. Vet du att du är hundra procent energi? Och att din själ är perfekt! Ditt dna är perfekt. Jag har nämnt detta tidigare i mina krönikor, men det är väl värt att påminna om igen. Du kommer till jorden med en hundra procent fulländad själ som får sin boning i din kropp.

Du har ett intellekt som tar emot dina idéer, som blir till tankar utifrån dina fem sinnen – syn, hörsel, smak, känsel och lukt. Dina tankar blir känslor som finns i ditt undermedvetna. Det är ditt undermedvetna som är kopplat till allt du gör, alltså styr dina känslor dina handlingar och detta blir dina resultat i livet. Allt går via din kropp!

Dina tankar, känslor, agerar via din kropp för att skapa de resultat du får i ditt liv. Ditt undermedvetna är delen av sinnet som uttrycker vad alla andra sinnen tar in. Detta uttryck är vad vi kallar ”att göra”.

För att ändra dina känslor så måste du ge dig själv nya idéer som blir nya tankar, genom att repetera det goda och det positiva i ditt liv och det du vill ha. Inte tvärtom. Till slut kommer dina känslor att integrera de nya goda tankarna och ta ”action” via din kropp. Då får du nya resultat.

Vi kan aldrig förändra oss genom att slå på oss själva, vi kan bara förändra oss genom kärleken vi ger oss. Då ser vi också kärleken i andra. När vi på ett djupare plan förstår oss själva och vår egen inprogrammering, kan vi förstå andra. Men allt börjar med oss själva.

Universum samarbetar med vad du känner, inte vad du tänker. Dina känslor är vad du befinner dig i för vibration, eftersom allt är energi. Dina känslor styr alltså dina handlingar.

Vad går du runt och känner på dagarna? Det du känner, får du mer av. Det är spelar ingen roll vad du kände igår. Allt utgår från det du vibrerar i nu. Så ge dig själv rätt tankar.

Varma kramar från mig,

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Onsdagen:

“Lek dig fram idag! Plocka fram barnet inom dig och ta vara på din dag, du kommer förstå…Änglarna är med dig.

En svårare situation eller ngt du oroat dig för är på väg att ordna sig, så ta det lugnt.”

Torsdagen:

“Ett avtal, dokument, ngt viktigt papper eller brev av ngt slag som ska skrivas under kan komma att betyda mycket för dig. Det blir bra! En nystart!

En vän eller ngn som betyder mycket för dig hör av sig eller så är det du som hör av dig. Det blir ett sådant fint samtal. En fin dag!”

Våra fina vägledare finns alltid för dig! Du kan kika på vår hemsida och se vilka som är inloggade, samt läs gärna om dem och deras genuina kunskaper och erfarenheter. Du kan också smsa om du vill nå ngn som du vill prata med. Se vår hemsida.

Ta hand om dig och kram från mig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg