Hej du fina läsare!

Ja, då var det fredag och helg igen, det går snabbt! Det är våra vardagar som vi “lever” mest fast många bara längtar efter helg!? Om du känner att mån-fre är en transportresa för att komma till helgen så försök att ändra ditt förhållningssätt till det du har idag och våga förändra ditt liv, för det kan du! Det är bara du själv som vet hur du vill ha det, det är du själv som har ansvaret över ditt liv, gör det till det bästa! Vi alla kan om vi vill och inte ger upp! Idag skriver jag om just detta-Våga förändra och mycket annat så varsågod!

All förändring ligger hos oss själva

Tänk vad får inställning till saker och ting är avgörande hur resultatet blir. Om vi förväntar oss att hitta en lösning så gör man oftast det, om man agerar tvärtom så hittar man sällan en bra lösning. Eller hur? Ha kontroll på vad du känner och skapa rätt “mind” Dina känslor är avgörande. Det räcker inte bara att tänka…Sätt rätt känsla till dina goda tankar! Håll dig till hög energi och godhet, tro gott!

Om man bara håller fast vid sin egna åsikt så hittar man sällan en lösning och samarbetet blir dåligt. Det innebär ju inte att din åsikt är fel men det kan finnas flera vägar som är bra. Jag kommer från en familj där man tycker och tänker mycket, det kan vara för och nackdel med detta, likaså om man skulle växa upp i en familj där man inte fick uttrycka sina tankar och åsikter.

Jag tror att ibland så handlar det mer om att bli ”hörd” och synas, när personer vill övertala deras åsikt till någon annan och få rätt. Att påstå att ”så här är det” kan vara missvisande i en dialog, då är det en monolog och ej en dialog. Det kan starta upp en onödig ”kamp” om vem som har rätt och huvudfrågan kan försvinna. 

Jag tror att om man förväntar sig att komma överens så har vi vunnit mycket på vägen. Detta gäller ju både i sitt privat och arbetsliv. Att kommunicera med respekt och hålla sig till det som är aktuellt, leta efter kreativa lösningar på problem vi möter kommer alltid att skapa en fin, stark hållbar relation oavsett vilka relationer som vi befinner oss i. Om vi förväntar oss konflikter så kommer vi oftast få detta också. Vilken energi befinner vi i oss själva när vi möter detta i vissa situationer? Vad kan du göra för att skapa en god kommunikation?

Det går alltid att bestämma sig innan att man vill hålla sams. Det går att hålla fokus på det. 

Om vi lägger mer energi på att förbättra oss själva än att vilja ”klaga” och förändra andra så blir både vi själva och andra lyckligare i en relation och i livet. Andlighet för mig är att b la känna in allt det goda och hålla fokus på det som gör gott och det som kan förbättras. Det innebär ju inte att jag har rätt svar för det men mitt fokus ligger på att göra gott, då blir det till det bättre oavsett om jag har fel eller rätt. Intentionen var god, viljan att lösa något och mena väl. Det vi har fokus på får vi tillbaka.

Det du lägger din energi på blir ditt resultat. En tanke, det spelar ingen roll om vi har rätt eller fel egentligen, bara lösningen blir bra. Om vi ändrar vår energi på problem och har fokus på lösningen i saker och ting, så kommer lösningen många gånger av sig själv och vi behöver inte lägga ner massa energi på att vara negativa och älta problem. Det är också berikande att tycka olika och se saker och ting från olika håll. Det handlar alltid om respekt och kärlek om man vill lösa ngt. Hur känner du? Kram!

Nu mina fina läsare så vill jag presentera Tony, ännu en fantastisk vägledare på Inre Visdomar, både jag och Pierre Hesselbrandt är så stolta över vårt företag och våra vägledare så välkommen Tony! Här följer hans presentation och arbetstider:

Hej alla!

Tony heter jag och jobbar som medium, vägledare och healer. Jag tog tag i min mediala väg då min pappa lämnade jordelivet och blev en av mina guider. Då kunde jag ej säga nej längre. Ångrar inte att jag tog tag i den mediala vägen, det är underbart att kunna hjälpa personer som behöver min hjälp på det som jag arbetar.  

Jag jobbar också som medium och vägledare på Inre Visdomar.

Mina tider som jag arbetar där finns på www.inrevisdomar.se samt här denna vecka, nu på söndag.

Vill du få tag på utanför mina ordinarie arbetstid på Inre Visdomar, skicka ett sms till 71440. Skriv tony i meddelandet. Jag kan hjälpa dig med att svara på specifika frågor eller vad som är på gång framåt hos dig. Använder min intuition, men även mina pekare, tarotkort & orakelort. Tar även kontakt med andevärlden. Erbjuder även Healing både i min lokal och på distans.

Här är mitt schema för nästa vecka:

Jag är bra på att känna in vad som hänt i dit liv som du lever nu eller i tidigare liv & vad som blockerar dig. Kan vara saker som hindrar att du inte kan leva/ göra vissa saker på det vis som du önskar. Kanske känner du att där är ngt, men du kan inte “ta på det” som känns som att det hindrar dig?

Älskar att rensa energier i ett hus, utmaningen att inte veta vad som väntar är så häftig känsla. Att kunna hjälpa de som bor i ibland riktigt tuffa energier, i många fall mår personerna väldigt dåligt av det.  Har du problem hemma, tveka inte att kontakta mig

Då finns jag här för dig. Jag kan hjälpa dig att lösa dina blockeringar, ger dig även verktygen som du kan använda på din väg framåt Allt gott till er och var rädda om er energi.

Varmt välkomna att kontakta mig, Tony

Nu fina läsare så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjörtat och ha tillit, varsågod:

Fredagen:

“Se till att omge dig med hög och god energi idag genom att vara där själv och fokusera på det. Du kommer få en “överraskande” dag så ge dig hän!!

Ge inte upp! En väg behöver inte vara den bästa! Det kan finnas fler vägar också, så lyssna in och gå på din magkänsla i det du står inför, det blir bra!”

Lördagen:

“Ett firande eller ngn trevlig “tillställning” av ngt slag väntar idag eller så kommer du på ngt själv och överraskar! Ngt trevligt är gång så skapa och sätt igång. Änglarna är med dig.

Idag kan du få “hint” om ngn utbildning, bok eller annat som är intressant! Det är vägledd och får tecken på att du är på rätt väg. Lyssna på din intuition. Det blir berikande för dig! Ngt du läser eller ngt som berör dig mycket kommer betyda en hel del.”

Jag jobbar så här fred, lörd och söndag om du vill nå mig på Inre Visdomar, du är så varmt välkommen till oss alla. Kram!

Varm kram och ta hand om dig!

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg