Hej du fina läsare!

Idag berättar jag om de olika Ärkeänglarna som finns och vad de har för olika kunskapsområden och vad vi kan få för hjälp utav dessa underbara Ärkeänglar. De vill inget annat än att hjälpa oss så läs gärna och se vilken ärkeängel du dras till och be dem gärna om hjälp. Jag har också skrivit hur jag uppfattar deras aura och färg när de är mig nära. Jag har skrivit ganska kortfattat och så tydligt som möjligt om varje ärkeängels kunskapsområde samt så berättar jag lite om änglarnas historia och hur man ser på änglar i olika religioner. Varsågod! Dela gärna detta inlägg om du vill så kan andra också ta del utav ärkeänglarnas kunskap. Kärlek föder kärlek! Så dela på om du vill.

Änglar är väldigt kreativa för att vi ska förstå dem och se, känna deras tecken. Du kan alltid lita på att du är hörd och du behöver inte kunna vad varje ärkängel har för kunskapsområde. Rätt ängel kommer till dig ändå.

Ärkeänglar är änglarnas ledare, de kommer i både manliga och kvinnliga energier-utstrålning.  men tillhör ej ngn könstillhörighet.

Ordet ärkeängel kommer från ordet archi-första, alltså Guds budbärare. Överjordiska väsen. Är ej inriktad på ngn särskild trosinriktning. De arbetar med alla som ber dem. De kan vara på flera platser samtidigt. 

Hur många ärkeänglar som finns beror på trossystem som man ”går till” Bibeln, kabbalan, Koranen, inom buddism och hinduism talar man om Deva-varelser som kan snabbt ta sig fram i luften och kan ses och höras av dem som har utomsinnliga förmågor m.m Det är änglar. De beskrivs lite olika…Det är många i alla fall. Här kommer ärkeänglarnas områden:

ARIEL-Djurens beskyddare, betyder ”Guds Lejon, lejoninna,” Arbetar för planetens bästa. Helar natur, djur och har ett gott samarbete med väsen som ex älvor. Stärker också vår självförtroende och kraften inom oss. (Blekrosa aurafärg)

MIKAEL-”Han som är Gud” Tar bort rädsla och ger oss trygghet och mod. (Blå och guld aurafärg)

GABRIEL- Är budbärare och hjälper författare, lärare, journalister  m.m Även hjälp men graviditet, adoption och tidig barndom. Hjälp med att övervinna rädsla. (Koppar aurafärg)

URIEL: Guds ”ljus” Bringar ljus över besvärliga situationer, tillkalla denna ängel när du behöver tänka klart och även hitta svar. (Gul aurafärg)

RAQUEL: ”Guds vän” Rättvisans ängel och kämpar för de svaga och utsatta. Be om hjälp om du känner dig svag, dominerad  eller styrd utav ngn. Hjälper till med relationer. (Blekblå aurafärg)

RAFAEL: ”Gud läker” helandets ängel och hjälper oss med fysisk läkning. Hjälper även vid resor och stöttar de som håller på med fysisk träning eller vill komma igång.  Hjälper även djur. (Grön Aurafärg)

METATRON: ”Närvarons ängel” Hjälper barn, ungdomar, indigo och kristall barn. Andligt medvetande och förståelse. (Violett alt grön nyans)

HANIEL: ”Guds härlighet-Glans” Vill få in harmoni och glädje i ditt liv. Styr över månen och dess andliga påverkan. Får fram”gudinnan” i oss. (Blåaktig vit månskens färg)

CHAMUEL: ”Ser Gud” Hjälper oss att leta reda på vad som är viktigt för oss i livet. Hjälper också oss med relationer och missförstånd. (Blekt grön)

JOFIEL: ”Guds skönhet” Beskyddar  konstnärer, hjälper oss med att ta vara på skönheten i livet. Hjälper även oss med att rensa gammalt och städa upp skräp.(Mörkrosa) 

RAZIEL: ”Guds hemlighet” Står Gud nära. Hjälper oss att fördjupa oss i alkemi, drömmar, tidigare liv, får hjälp med magiska saker i våra liv. (Regnbågsfärger)

SANDALPHON: Musikens ängel och besannande bönens ängel. Han hjälper oss att ta bort andlig förvirring. (Turkosliknande färg)

ZADKIEL: ”Guds rättvisa” Hjälper oss att komma ihåg saker och ting, En minnens ängel. Även att vi själva ska komma ihåg vår egna gudomlighet. (Mörk blå)

JEREMIEL: ”Guds nåd” Hjälper oss att inspirera och motivera oss att hänge oss åt andliga tjänande och handlingar. (Violett)

AZRAEL: ”Den Gud hjälper” Kallas ibland för ”dödsängeln” Han möter människor när de går över på andra sidan. Han hjälper dem som nyss kommit över att känna sig älskade. Hjälper alla andliga lärare från alla religioner. Hjälper också döende. Be så får de hjälp. (Gräddvit, cremefärgad) 

Renaste kärleken finns hos våra änglar! Ta emot och ha tillit, träna på det annars, släpp taget om rädsla och be dem, kram och all lycka till dig!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit.

Lördagen:

“Undertryck inte dina känslor idag utan det är en styrka att kunna känna mycket. Var ärlig mot dig själv och till andra framförallt. Då skapar du en fin dag! Det blir en bra dag. Lyssna inåt.

Idag ska du släppa kontrollen och “släppa loss”. Du behöver inte ta livet på så “stort” allvar utan lek dig fram lite. Det blir både roligt och avslappnat! Bjud på dig själv! Du har änglarna med dig!

Söndagen:

“En lugn, helande dag med fokus på återhämtning på ditt sätt. Naturen ger dig kraft, du får tydliga tecken och vägledning utav änglarna. Be dem gärna på morgonen och ta emot under dagen, var uppmärksam på vad du känner och din intuition.

Du saknar en vän eller ev en “gammal” kärlek. Ta kontakt och våga ta ett steg. Du blir stärkt och känner dig bra till mods. En fin dag.”

Missa inte våra fantastiska vägledare som finns för dig i livets alla frågor. De har mediumutbildningar, en del terapeutsutbildningar och coachkunskaper. Framförallt så kan de spå och se till ditt högsta bästa och de jobbar med kärlek och omsorg. Läs gärna om deras kunskaper på hemsidan. Jag och Pierre Hesslebrandt har testat alla vägledare innan med svåra arbetstester samt telefonsamtal innan de blev godkända, få blev godkända med det som blivit det finns för dig. Jag finns också för dig i helgen vissa tider. Gå ut och läs om oss på denna sida-vägledare-schema. Du kan få ett sms när din “favoritvägledare” loggar in om du vill samt att du kan söka dem om du vill prata med dem. Kika på hemsidan hur lätt det är att få denna funktion. Vi har öppet lördag och söndag kl 09.00-03.00 telefon :

0939-1940 19.90kr/min

Mitt varmaste välkomnande till dig. Kram!

Ha en fin helg och all kärlek till dig.

Kram Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg