Hej du fina läsare!

Det som vi gör till vardags och där allt har sin “gilla gång” kallar många den “grå vardagen” Det finns några gamla uttryck som säger ; “Du ser inte skogen för alla träd” “Vi saknar inte kon förrän den är ute ur båset” Det finns en del sanning i detta. Ibland är det svårt att se sig själv i sin egen “vanliga värld”. Vi blir hemmablinda och en omedveten vilja att inte förändra, rättare sagt vi får känslan att vi inte kan förändra. Vi nöjer oss med att: “Det är väl okej” Det knallar och går” “Jag har min vardag” Ja, du förstår! Vi kan nog alla känna igen oss i detta mer eller mindre, eller hur?

Jag vet att många människor upplever en frustration eller irritation för att inget annat händer i deras liv, att man står och stampar, gör samma sak om och om igen, sedan har åren gått. Ibland bemöter vi livet som om livet pågår utanför oss själva, i andra miljöer som i tvn, tidningar, skvallerpress och mycket annat, eller hos andra…Mycket är också rädsla att hålla sig utanför denna värld för det känns obekvämt med alla oroligheter som finns. Inte alls konstigt i denna värld som lever i nu…Många vill inte bli störda i sin så kallade värld. En del lider och andra inte…Trots detta så är det så att så länge livet fortsätter likadant i vår egen värld så missar vi alla dess utmaningar som finns för oss.

Vi kanske sitter fast i ett jobb, relation m.m som inte känns bra för att vi vet inte vad som väntar oss utanför, den utmaningen som vi kanske får gå igenom. Vi kanske tackar nej till nya saker för att vi orkar inte eller skyller på saker för att slippa ngt “nytt” eller annat…Vi lever inte utan livet bara går på autopilot…Vi utvecklas inte…Det känns både sorgligt och negativt skrivet när man läser det här men jag tror att vi alla kan känna igen oss i detta någon gång under livets gång. Vi alla har nog ifrågasatt…

Det krävs mod, vilja och engagemang till att förändra! Ibland kan det vara ngn annan som förmår dig till att ta steget mot förändring, ibland blir vi så utmanade och det känns tvunget att ta ett nytt steg, det kan vara positiva och jobbiga händelser som gör att vi förändrar och att vi förändras…Det vi också kände och upplevde som katastrof just då blev ngt väldigt bra tillslut så oavsett så kan en utmanande jobbig situation leda till ngt bra i slutändan, ngt väldigt utvecklande, eller hur? En sjukdom, en skilsmässa, en förändring i arbetet m.m kan göra så att många skapar ett lyckligare liv trots utmaningen. När vi ser på oss själva och tänker tillbaka, så stämmer det i mycket, eller hur? Så om du sitter fast just nu och vill hålla dig kvar i din vardag som egentligen inte är du, eller där autopiloten är påslagen, så vet du att din rädsla för utmaningar är till för att bemötas för att du också ska utvecklas och bli lyckligare…

När vi ser livet på detta sättet så blir inte livet alltid så komplicerat utan vi får en acceptans men vi kan också tillåta oss att känna efter hur vi själva mår på djupet och var vi befinner oss nu…När vi blir oroliga, känner stress, inte mår bra m.m det är då du vet att nu är det dags för förändring, tacka dessa känslor istället för att fortsätta på samma spår…Detta är ju ett sätt att tala om för dig-“Nu ska jag förändra till det bättre! Vad bra att jag känner dessa känslor nu och kan utvecklas, tack!” Vänd på det när du inte mår bra, se det som ett tecken från ditt högsta jag att du ska förändra. Du kan det.

Jag har skrivit ner några frågor som du kan ställa till dig själv. Svara på dem ärligt, skriv gärna ner dem och dina svar. Att förändra krävs att du anstränger dig och lägger lite tid på dig själv, istället för att lägga tid på andra som kanske tar din energi. Det är värt den lilla stunden för att skapa ett bra och lyckligare liv. Du är värd det bästa!

-Hur ser du på din vanliga värld/vardag? Hur ser den ut hos dig?

-Känner du dig nöjd, om inte, vad är du missnöjd med?

-Vad skulle du vilja förändra och vad önskar du vore annorlunda?

-Ger du upp lätt? Varför isåfall? Vad kan du göra för att inte ge upp?

-Blir du ofta besviken på dig själv och andra? Vad kan du förändra i ditt eget beteende för att undvika besvikelse och tro gott om dig själv och andra?

-Var lägger du din “energi” idag? Är det rätt? Om inte? Varför?

-Vad bär du med dig från din barndom som inte var bra? Vad var bra?

-Kan dina drömmar bli sanna i din vardag idag? Om inte, hur ska du göra för att sätta igång din dröm?

Det vi alla ska göra är att lyssna på kallelsen som finns i ditt inre, det är från det omedvetna vi får nya verktyg och insikter som vi inte alltid tror att vi har. Har du ngn gång ställt dig frågan: “Hur orkade eller klarade jag det där som jag gjorde då eller gick igenom?” Jag tror att du ngn gång har upplevt det. Då var du kanske inte medveten om det, du gjorde det bara för det fanns där inne…När drivkraften tar över och vi känner att det “pockar på” så är det dags att förändra. Det omedvetna börjar bli medvetet…

Det finns så mycket mer utanför vår “lilla” värld, det som vi kallar den “grå vardagen”. Det är ett tråkigt ord anser jag, en vardag kan vara berikande, inte pågrund av att det ska hända saker hela tiden utan för att vi känner oss tillfreds och lyckliga i vår vardag. Det handlar aldrig om vad vi presterar utan dem vi är. Vem vill du vara? Om inte, förändra och skapa dig ett lyckligt liv med all dess innehåll. Du kan…Varmaste lyckönskningar till dig!


Behöver du hjälp med att hitta din väg och sanning, vi hjälper dig på Inre Visdomar då våra duktiga vägledare ser dina möjligheter framåt och där du får verktyg. Ibland kan det räcka att få prata av sig till en vän eller bli hörd för det som man känner där inne…Djupt där inne och ibland kanske man vill ha ngn vägledare som känner in och ser vilken väg som passar dig bäst. Gör det som känns rätt för dig, men håll inte inne med din önskan att skapa ett fantastiskt liv som innehåller både utmaningar och flyt. “Det viktigaste är inte hur du har det, utan hur du tar det.” Motgångar behöver inte innebära “olycka eller besvikelse”utan det kan innebära lycka, utveckling och att hitta din sanning. Du är värd det bästa!

TELEFONNUMMER: 0939-1940, 19.90kr/min idag lördag öppet 09.00-03.00, söndag 09.00-01.00
Varmt välkommen!

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, varsågod:

Söndagen:

“Idag tar du tag i det som du velat ett tag, det finns inget som stoppar dig! Be ärkeängel Mikael om mod och styrka! Det blir bra!

Kontakta en vän eller ngn du “håller kär” idag, det blir uppskattat! Ni planerar ngt om berikar er! En glädjerik dag!”

Måndagen:

“Du sätter “ned foten” idag och sätter gränser som du egentligen skulle gjort för längesedan. Var lugn och tydlig, du kommer bli förstådd. Visa dig själv respekt genom att lyssna på dig själv. Du blir stärkt.

Var inte rädd att visa din uppskattning eller kärlek, låt det “svämma över” och var inte så återhållsam. Var ärlig och slappna av. Änglarna är med dig.”

“Bli stjärnan i ditt eget liv, du väljer vilken väg du ska ta! Lyssna på ditt inre, du har svaren där.”

Varmaste kramen från mig

#1 Anna

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg