En god vän frågade mig i går hur hon kunde rena och skydda sitt hem. Hon sa: – Jag vet ju inte hur man gör och jag har inga såna stenar eller nåt! Tänkte först att jag kunde erbjuda mig att göra det åt henne, men ville gärna ge henne någon sorts verktyg. Jag berättade att det finns olika rökelser t.ex. som man kan köpa och olika ritualer. Mycket kan man läsa om detta. Hon hade aldrig mediterat och kände sig stressat över sin hemsituation. Men eftersom jag förstod på henne att hon ville ha ett verktyg som hon lätt kunde förstå utan för mycket hokus pokus så förklarade jag så här.

  1. Sätt dig i en bekväm ställning som om du skulle meditera, tänk dig att dina fötter blir tunga, slappna av och ta några djupa andetag helt ner i magen och andas ut. Föreställ dig att du med varje andetag drar in positiva energier och vid varje utandning släpper du ut negativa energier. Sitt så ett tag och känn att du blir mer avslappnad.
  2. Föreställ dig nu att du har en liten pyramid inne i magen.
  3. Föreställ dig att denna pyramid växer och växer tills den blir så stor så att du själv ryms inuti den. Be om att få healing och beskydd till dig själv inne i denna pyramid som nu omsluter dig. Andas…
  4. Föreställ dig nu att pyramiden växer och växer tills den helt omsluter hela ditt hem. Be om healing och beskydd till ditt hem och alla som bor där. Be om att det ska bli ljusa energier där.
  5. Nu kan du sakta avsluta denna meditation och andas ut – upprepa gärna några dagar i följd.
  6. Om du vill så kan du även gå runt i ditt hem och i varenda hörn så gör du korsets tecken och ber en liten bön om beskydd.

Varför korsets tecken? Korset är ju ett vedertaget tecken om tro och ett tecken som de flesta känner till. Personligen gör jag gärna andra tecken som jag har lärt mig i healingens värld. Du gör vilka tecken du vill! Men det är tanken här som räknas, ta till ett verktyg som just DU tror på.

Underskatta inte din egen styrka och TRO på det du gör! Lägg all kraft i din bön!

Ljus och kärlek till dig / Grete

Om Författaren

Tjänster: Tarottolkning, Andekontakt, Healing, Medial coaching, pendel Talar flytande engelska och danska SMS-Avisering: Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv 28grete som meddelande. Verktyg: Mina verktyg är framförallt tarot- och orakelkort, pendel och min intuitiva och mediala förmåga. Presentation: Jag erbjuder intuitiv medial vägledning och kan känna in vilka energier och eventuella blockeringar som kan finnas hos dig, din familj, dina djur och i ditt hem. Utifrån det kan jag vägleda dig i ditt liv, din hälsa, dina relationer, arbete m.m. Med hjälp av tarotkorten kan jag spå i tid. Jag kan hjälpa dig att förstå vad som pågår i ditt hem om du har spökupplevelser. Jag kan vägleda dig under samtalet i en stärkande helande meditation. Tidsåtgång ca 20-30 minuter. Bra om du har hands-free telefon och kan sitta bekvämt på en stol under samtalet. Jag är 65 år, född och uppvuxen i Danmark och kom till Sverige 1981. Har två vuxna barn och 4 barnbarn. Jag laddar helst batterierna genom promenader vid havet med min hund. Är en inbiten campare och bor gärna en stor del av året i husvagn. Tycker om att lyssna på musik och tittar gärna på en bra film utan för mycket våld. Jag tror på det goda i människor och vill arbeta med ljuset. För mig är det övernaturliga naturligt, det har alltid funnits med mig. De senaste 20 åren har jag arbetat professionellt med tarotkort, healing, cirkelverksamhet och kurser. Mitt arbete har blivit som en hobby och trots att jag nu har nått pensionsåldern så älskar jag att arbeta med vägledning. Hoppas och tror att jag kan använda min livserfarenhet och kunskap till att vägleda just DIG. Du ringer till mig under full sekretess, så var inte rädd för att ställa dina frågor. Certifierade utbildningar/Diplomerade kurser m.m: Tarotkurs – Iris Hall, Vivi Linde Medium och medial utvecklingskurs – Irish Hall, Vivi Linde, Pehr Trollsveden Reiki Healing I, II och III Egna studier: Livet är en pågående studie, lär mig hela tiden av livet. Jag läser gärna om parapsykologi, spiritism, oförklarliga fenomen, Ufon, astronomi, vetenskap, historia, tankens kraft, numerologi. Övriga utbildningar: Handelsskola, kontor och administration, översättare, time management Tre goda egenskaper: Rak, empatisk och livserfaren

Blogginlägg