Hej du fina läsare!

Vad är karma?

Jag ska skriva lite om vad karma innebär, jag har skrivit om karma förut och denna gång beskriver jag det utifrån ett “större” perspektiv. Ibland upplever jag att detta ord kan feltolkas och användas i fel syfte.

Ibland upplever jag att många uttrycker sig enbart negativt när det gäller karma, att det är något som ”slår tillbaka och man inte är snäll” i ett förenklat uttryck. Karma är något fint och gott också om man blir medveten om detta. Karma är lagen om orsak och verkan. Det innebär att det du tänkt och tänker på och gör i livet kommer ha någon sorts effekt på dig och ditt liv som du lever. Om du försöker göra gott så får du det tillbaka, det gäller också det som inte är så positivt. 

Att påstå att man kan styra karma och ”ge igen” med uttryck ”Vänta du, du får igen utav universum” till andra människor funkar inte. Karma kan du inte styra. Vi kan inte bestämma hur den ska fungera, absolut inte på andra. 

Det som är det bästa och som vi ska ha fokus på är att ta ansvar över våra egna val och beslut. 

Framförallt ta ansvar över sina egna handlingar. Då blir vi också mindre dömande mot andra och kan se oss själva med öppna ögon. 

Din egna resa här på jorden med så goda handlingar och val som möjligt.  

Att önska någon illa är ingen god karma och framförallt inte utav kärlek, de änglarna vill är att vi alltid ska visa medkänsla till oss själva och andra. Det kan vara en god väg till att positivt känna in allt runt omkring oss, såväl människor djur och natur. Alla de val vi gör i livet kan ibland innebära att släppa taget om något eller hålla kvar. Vi väljer detta. 

Tänk på att när vi inte kan förlåta så lever vi i rädsla. Vi kan inte komma över hindret, utan ältar och kommer ingen vart. Kärleken finns inte där just då utan en hopplöshet, oro och ängslan som kan leda till sjukdomar tillslut, gör att vi hamnar i ett tillstånd som är negativt och sorgligt för oss själva. Det innebär inte att vi accepterar en fel och negativ handling utan det innebär att vi fokuserar på det som tar bort rädslan-Kärleken. 

Varför är detta så viktigt för oss själva? Det gör att vi varje dag kan leva och ta emot kärleken istället för rädsla, vi kan eftersträva det goda hos oss själva och andra, vi skapar en lycka som är bestående inom oss själva. Det är det vi sedan sänder ut.

Varma kramar från mig

Nu kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit, kram!

Söndagen:

“Idag kan du vara uppmärksam på ngt nytt i ditt liv…Det kan fånga ngt som skapar ett nytt intresse, ta vara på det och njut. Sätt i gång och vänta ej. Änglarna är med dig.

Idag får du stöd eller så ger du stöd till ngn som behöver din hjälp. Det blir en fin dag och du kommer till insikt med en sak. Lyssna på din intuition och handla därefter.”

Måndagen:

“Det är dags att fånga nuet och inte skjuta upp saker som du vill göra framför dig, gör det nu, med start denna unika måndag, lyssna på ditt inre. Änglarna är med dig.

Den enda som kan uppfylla dig själv är du…Lägg inte ansvaret på ngn annan utan skapa ditt liv som du vill ha och ta hand om dig själv…Idag kan du göra ngt som berikar dig. Änglarna hjälper dig.”

Vill du vara med på min storseans och andlig-medial utvecklingskurs på Örtofta slott i Skåne? Vi äter middag ihop och sedan finns det möjlighet att mingla med spökpodden och gå på “spökvandring” på slottet med spökjakt Sverige! Vilket slott! Vill du se filmen på mig där jag går runt på slottet som medium och berättar vad jag fick till mig och det var mycket, så gå in på youtube-spokpodden-Ortoftaslott. Vilken plats…Det finns endast några få biljetter kvar och man kan välja att gå på det man vill. Jag hoppas vi syns!

Våra duktiga och fina vägledare finns för dig! Ring 0939-1940 Varmt välkommen!

Sköt om dig nu och ha en fin söndag och bra start på din nya unika vecka!

Varm kram från mig

Anna

Om Författaren

Jag har varit medial sedan barnsben då jag började kommunicera med vilda och tama djur i tidig ålder. Jag har alltid känt av människor samt förutspått vad som kommer att hända i olika situationer. Min kontakt med änglar har alltid funnits med och jag kommer ihåg mitt första möte i min spjälsäng då jag låg och såg på dessa ljusfenomen och kände mig så nöjd och trygg. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som jag är väldigt tacksam för och det har utvecklat mig både andligt och medialt. Jag har väglett människor samt djur i väldigt många år på olika sätt. Jag känner en sådan tacksamhet att få vara en länk och förvalta detta på ett så bra sätt som möjligt. Jag har hittat min livsuppgift och jag brinner för att hjälpa andra men också att ta hand om min kropp och själ. Jag har storseanser, husrensningar, sittningar och målar energitavlor på beställningar. Jag jobbar för tidningen Nära som krönikör samt har en egen sida om djurkommunikation. Mitt egna bolag believeanna.se och nu denna linje ihop med Pierre. Min bok om personlig, medial och andlig utveckling kommer att ges ut under 2020. Är så glad för detta. Mitt intresse utöver medial utveckling är alla mina djur, fysisk träning och matlagning. Kropp och själ hör ihop. Du är så varmt välkommen att ringa mig då mitt mål är att du ska få ett så utvecklande samtal som möjligt och verktyg utav mig att hitta din livsuppgift och inre kraft. Varm kram från mig Anna

Blogginlägg