Då och då blir jag tillfrågad att hålla privata seanser och det tycker jag alltid är både spännande och roligt. Det blir trevliga nya bekantskaper och spännande möten med Andevärlden. På en privat seans brukar jag kunna ge någon form av budskap till samtliga deltagare. Ofta blir det till att svara på en del frågor också. Det blir både tårar och skratt på en sådan kväll och ofta bjuds det på väldigt god fika av värdinnan.

För ett par år sedan på självaste Alla Helgons Afton var jag bjuden hem till en bekant för att hålla en seans. Hon hade flyttat till ett nytt ställe mitt ute i mörkaste skogen, så det var lite kusligt att åka dit. Lite halvdimmigt regnigt väder som det kan vara på den årstiden. Men humöret var i topp hos alla deltagarna.

Vi började med seansen och fick en del kontakter och budskap från Andevärlden, men jag kände också att det var mycket aktivitet i själva huset. Och värdinnan hade just den kvällen frågat mig om jag aldrig blev rädd när jag höll på, men jag sa att det blev jag faktiskt aldrig. Så inte heller denna kväll.

Deltagarna satt som i en halvcirkel framför mig i ett rum och jag och några av deltagarna kunde se in i rummet intill. Jag riktade mig mot värdinnan och fick en andekontakt till henne, samtidigt så hände det någonting i rummet intill. I det ena fönstret hängde två stora avlånga figurer. De var ca 40 cm långa och 10-15 breda. Plötsligt såg vi hur de började snurra runt sig själva väldigt snabbt, runt, runt, runt… och plötsligt stannade de. Inget fönster var öppet, och rummet var tomt.

I övrigt var det lugnt den kvällen, men en seans som jag och deltagarna sent kommer att glömma!

Om Författaren

Tjänster: Tarottolkning, Andekontakt, Healing, Medial coaching, pendel Talar flytande engelska och danska SMS-Avisering: Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv 28grete som meddelande. Verktyg: Mina verktyg är framförallt tarot- och orakelkort, pendel och min intuitiva och mediala förmåga. Presentation: Jag erbjuder intuitiv medial vägledning och kan känna in vilka energier och eventuella blockeringar som kan finnas hos dig, din familj, dina djur och i ditt hem. Utifrån det kan jag vägleda dig i ditt liv, din hälsa, dina relationer, arbete m.m. Med hjälp av tarotkorten kan jag spå i tid. Jag kan hjälpa dig att förstå vad som pågår i ditt hem om du har spökupplevelser. Jag kan vägleda dig under samtalet i en stärkande helande meditation. Tidsåtgång ca 20-30 minuter. Bra om du har hands-free telefon och kan sitta bekvämt på en stol under samtalet. Jag är 65 år, född och uppvuxen i Danmark och kom till Sverige 1981. Har två vuxna barn och 4 barnbarn. Jag laddar helst batterierna genom promenader vid havet med min hund. Är en inbiten campare och bor gärna en stor del av året i husvagn. Tycker om att lyssna på musik och tittar gärna på en bra film utan för mycket våld. Jag tror på det goda i människor och vill arbeta med ljuset. För mig är det övernaturliga naturligt, det har alltid funnits med mig. De senaste 20 åren har jag arbetat professionellt med tarotkort, healing, cirkelverksamhet och kurser. Mitt arbete har blivit som en hobby och trots att jag nu har nått pensionsåldern så älskar jag att arbeta med vägledning. Hoppas och tror att jag kan använda min livserfarenhet och kunskap till att vägleda just DIG. Du ringer till mig under full sekretess, så var inte rädd för att ställa dina frågor. Certifierade utbildningar/Diplomerade kurser m.m: Tarotkurs – Iris Hall, Vivi Linde Medium och medial utvecklingskurs – Irish Hall, Vivi Linde, Pehr Trollsveden Reiki Healing I, II och III Egna studier: Livet är en pågående studie, lär mig hela tiden av livet. Jag läser gärna om parapsykologi, spiritism, oförklarliga fenomen, Ufon, astronomi, vetenskap, historia, tankens kraft, numerologi. Övriga utbildningar: Handelsskola, kontor och administration, översättare, time management Tre goda egenskaper: Rak, empatisk och livserfaren

Blogginlägg