Hur vet du om du själv lever i din egen sanning och hur vet du om och när din omgivning lever i sin egen sanning? Är det något som sägs eller görs eller vad är det som är den så kallade nyckeln för sanningen? Finns det en enda sanning eller kan det vara så att sanningen helt enkelt är individuell?

Har du någonsin känt hur hela du översvämmas av en känsla av totalitet, harmoni och lätthet i mötet med en annan människa. Oavsett personen säger något, gör något eller är helt tyst? Du känner endast en inre frid i närheten av personen utan att hens handlingar påverkar din egen känsla. Någonting med personen får dig att känna ren kärlek även då personen är upprörd, ledsen eller inne i någon annan känsla som hen känner. Du kan inte med ord förklara vad det är utan det är endast en känsla inom dig som pulserar lätthet. Någonting bortom orden fångar en ådra inom dig som väcker kärleken för dig själv i mötet med personen. Först kanske du förväxlar det med attraktion för den du möter tills du inser att det är din egen kärlek för dig själv som öppnas i mötet med den personen som får dig att översvämmas av en inre tillfredställelse utan att någon agerar för den. Har du varit med om det?

Jag skulle påstå att det har med personens energier att göra. En person som lever i sin egen sanning utstrålar en energi som är hel. Finns ingenting som får den personen att försöka störa dig och din energi då personens fokus ligger i att vara sann mot sig själv. Personen har inga behov och ingen längtan att överbevisa någonting utan är helt tillfreds med sin egen livsväg och i det finns en ådra som jag kallar för kärlek. I kärlekens ådra finns endast kärlek utan krav. När den personen är upprörd, ledsen eller i någon egen process vet personen det och äger sin egen känsla utan att försöka förminska eller försköna den. Finns ingen vilja att kasta den känslan på omgivningen utan det finns en extremt vass tydlighet i detta också. Det vill säga en person som kan säga “dumma saker” som du aldrig skulle acceptera från någon annan men du vet att just den här personen endast vill gott, du känner det, fast orden kanske är hårda. Samtidigt kan ditt sinne reagera med tankar som ” Varför kan den här personen säga så utan att jag känner mig ledsen, kränkt eller sårad”? I min värld betyder det att personens inre sanning, inre kärlek fångas upp av din fysiska kropp. Du liksom bara vet att personen endast vill gott. Du känner av personens tydlighet och förmåga att vara i sitt eget jag, utan att gå vilse i dig. Det existerar en lätthet oavsett vad. Personen ser dig, bekräftar dig och låter dig vara du, oavsett vad. och tar ansvar för sin egen identitet, andligt, fysiskt, mentalt och själsligt. Friheten är ett ledord hos många människor som lever i sin egen sanning.

Har du någonsin känt att du befinner dig exakt där du ska vara och att varje steg du tar handlar om att du väljer för dig mer än att du känner en längtan av att förändra andra människor eller omständigheter du befinner dig i ? Att du känner dig full av kraft oavsett vad du väljer och snabbt förstår att friheten är du själv då du har fokus på dina egna känslor mer än hur andra tänker, tycker och känner för det du gör och dina val? Du känner dig trygg utan att behöva agera åt andra och du kan lita på din egen känsla i svåra stunder utan att lägga skuld åt vare sig dig själv eller din omgivning. Du känner dig i en totalitet och kan snabbt känna när du tappar dig själv i ett samtal och lika snabbt hämta tillbaka dig. Kanske är det så att du upplever att du kan säga exakt vad som helst till din egen omgivning utan att dom känner sig hotade. Dom fångar istället upp din kärlek i det som är i mötet och vet att du endast vill väl. Det är en känsla dom översvämmas av. Känslan du utstrålar är den du har när du befinner dig i din egen kraft. Jag kallar den kraften även här för kärlekens kraft och den känns oavsett vad som sker i det yttre. Du är tydlig i din egen jag identitet och låter andra vara i deras egen identitet utan att du går vilse i deras energier. Du vet skillnad och tar ansvar för dig och din egen livsväg, din sanning är att finna för dig. På ditt sätt som dig, utan att vilja att alla andra också måste gå in i din sanning. Du synliggör dig, din sanning och det sker via känslan. Känslan av lätthet i mötet med dig då du inte har fokus att förändra det som är runtomkring dig. Då lever du i din egen sanning. (enligt mig)

Utmaning om du väljer och vill det, för att uppnå mer sanning, följa din egen livsväg och skapa frihet för dig i ditt liv:

  1. Varje gång du tänker att “om bara hen kunde förstå …” – Vänd fokus mot dig själv och fråga istället: ” Vad kan jag göra för att förstå varför hen inte förstår”…
  2. Varje gång du känner motstånd och väljer att fly istället ör att agera – Fråga dig själv varför du flyr och om det ger dig frihet för stunden eller om det också ger dig frihet på lång sikt. ( om svaret är även lång sikt så fortsätt, annars agera trots rädslan – lite “fake it until you make it”. (nya beteenden ger nya känslor som leder till nya automatiserade handlingar och river rädslor. KBT)
  3. När du ska välja – Blunda och känn in alternativen, var och en för sig. Förnim första känslan, lättaste frihetskänslan är sanningen i stunden, för dig.
Du är din egen mästare <3

Lycka till, om du vill – Du väljer för dig

Kram/Anya

Om Författaren

Tjänster: Jag är en kanal för högre medvetenhet och kärlekens ådra leder mig. Intuitiva, ärliga och raka samtal är min styrka. Jag kanaliserar och ser vilken lärdom som pågår i ditt liv just nu och vilken del du skall utveckla för att komma vidare psykiskt, fysiskt och andligt. Mina guider talar tydligt och ”Jag bara vet”, känner in via dig. Jag lägger även årsstjärnor och då framförallt med lärdomarna du har framför dig. SMS-avisering: Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in på linjen. Skicka ett sms till 71440 skriv anya som meddelande. Verktyg: Jag använder mig av ängla- och orakel-kort, kanalisering och healing. Presentation: Jag älskar livet och att leva i det som kallas totalitet och tillit. Människor, beteenden och känslomässiga processer ligger mig varmt om hjärtat. Tydligheten i ett jag för att kunna möta ett du, kommunikation, medling och att synliggöra olikheter driver mig framåt. Jag är en så kallad pionjär, eldsjäl och lyssnar alltid inåt, det vill säga lever som jag lär. Som liten trodde jag att alla känner och vet, precis som jag vet och känner, med det sagt är jag självlärd, trygg i min egen identitet och en sann givare. Jag tror på det villkorslösa, det högsta goda, ärlighet, kärlek och det egna ansvaret. Jag söker sällan yttre bekräftelse utan har min egen tillit vilket gör att jag inte känner något behov av att bevisa min ”duktighet”. Prova mig, känn efter. Endast du vet för dig, liksom jag vet för mig. Certifierade utbildningar/Diplomerade: Kanalisering med Birkan Tore Kreativ visualisering med Carita Stenbäck Medium utbildning med Vendela Cederholm och Lottie Wahlin. Egna studier: Förmågan ”att veta” har jag alltid haft och de kurser och utbildningar jag gått har mest varit en bekräftelse för mig. Jag lever med livet mer än emot och jag anses ofta annorlunda. Jag kan endast vara jag annars knyter det sig inom mig och jag avskyr så kallade fasader. Min inre intuition är min tillit och den talar alltid till mig via känslor, bilder och ord. Jag skulle påstå att lyhördheten, ärligheten och förmågan att känna in på subtil nivå är mina styrkor. Jag hör det som inte sägs och ser det som är osynligt, sägs det. Med det sagt säger jag kanske inte alltid det du vill höra utan det jag fångar upp. Min roll är att synliggöra och spegla dig så att du ser dig själv och din egen situation på ett klarare sätt, jag låter dig vara i fokus. Övriga utbildningar: Friskvårdsterapeut Non Violent Communication Intensiv Medling Studio3 – Lågaffektivt bemötande Projektledarutbilding (ur kaos skapa ordning) Psykologi Cert, ICF Coach Positiv ledarskapsutveckling Coachande ledarskap Skratt Yoga Energymagnetmassage Healing 3 bra egensaker: Närvarande Genuin Lyhörd

Blogginlägg